Tenkte jeg kunne dele de utvekslingsbloggene som jeg har fulgt gjennom skoleåret 2011/12. 

 

 

 

Henriette reiste med STS og ende opp en ganske øde plass. Hun skrev ikke så mange blogginnlegg, men de hun har er det ekstrem kvelitet på. Det gjør det også mye lettere å bla i arkivet for å lese om hennes opphold i Nebraska. Elsket bloggen til Henriette, det var faktisk favoritten fordi hun var så sinnsykt flink til å beskrive følelsene sine. 

 

 

Fride som blogget fra Sidney, Australia var kjempe kjekk å følge fordi hun bodde i en storby, var i Australia, fikk seg type der nede og fordi hun fant på mye sprell. Definitivt en blogg å kjekke ut. 

 

 

Iselin kom til Tennesse og var vel den som var flinkest på oppdateringer under oppholdet (som jeg kom over). Iselin kom også til bondelandet som de fleste faktisk ender opp. Derfor syntes jeg det er så kjekt å se hvordan de takler det og hvordan deres hverdag blir. 

 

 

Vilde sin blogg kom jeg ikke over før helt på slutten, men hun var kjempe flink til å blogge om USA( har bladd meg langt bak i arkivet). Vilde endte opp i Las Vegas faktisk og ble tatt rett inn i varmen. 

 

 

Caroline byttet blogg helt på slutten, så jeg linker heller til den gamle( bilde er fra den nye). Men Caroline sin blogg er den siste jeg synes dere skal sjekke ut. Hun har skreve noen knallgode innlegg, så ta dere god tid og bla gjennom bloggen.

 

 

Link: Navn og bildet. 

 

Stine

 
For en uke siden eller noe viste Maren meg bloggen Native Fox og jeg har vært hekta siden. Jennifer har en så nydelig og ren stil som jeg misunner så sinnsykt. I mine øyne har hun det preget av å være "effortless chic". Her er i alle fall mine favoritter så langt.  Denne kåpen har også Kate Middleton.

Trykk HER for å komme direkte til bloggen hennes. 

Stine
Til jul fikk jeg noen hårprodukter som jeg har falt helt for. De er begge i Bed Head samlingen og hvis dere kjenner til den vet dere ved ordet at de lukter super godt. Regner med du får kjøpt de i nærmeste frisørsalong. Jeg måtte også nevne at jeg fikk Masterpiece av Maren og Superstar av Cathrine.

 Superstar er som der kan se på bilde en volum hårspray. Den er kanon god og jeg snakker av erfaring. Jeg har ganske flatt hår og med denne så får jeg mye luftigere hår. Du er nødt til å spraye i forskjellige lag, men det er egentlig ikke noe problem og det går kjempe fort. Hvis du vil ha mer volum kan du tuppere litt ekstra i røttene, men må advare om at du da får enormt hår. 

 

Masterpiece er egentlig bare en vanlig hårspray som gir glans til håret. Denne var det faktisk søskenbarne mitt som viste meg i høstferien. Det er Masterpiece som lukter best og selv synes jeg den lukter så godt at det i seg selv er grunn til å bruke den. 

 

Stine

hits