Jeg kan nå meddele at både nytt bank kort og lege time (for siste sprøyte) er bestilt. Nå er det i overkant 90 dager til jeg reiser og 20 skoledager til sommerferie!! Men over til noe som ikke er fult så kult..ingen familie. Så nå må dere krysse alle fingre om at jeg skal få familie innen mai måned.  

Stine

 Stine
Ble inspirert av dette innlegget av Camilla Didriksen og bestemte meg for å lage et liknende. 

 

Stine
Selv om jeg synes Paris i seg selv er oppskrytt, så hadde jeg ikke hatt noe imot å våkne til denne utsikten hver dag. N-Y-D-E-L-I-G

Stine


Stine

Bilder//weheartit.com

Hvilket bilde likte du best? 
Stine 
Stine

Stine


 Jeg elsker søte, små tatorveringer som på bildene over. Så du en du kunne tenke deg? Jeg vil i alle fall ha en ganske lik disse. 
Stine 

Var det ett bilde du likte spesielt godt? 

Stine

Stine


Stine
Stine
Stine
Nå folkens gleder jeg meg til jul. Når vi hører på julesanger, snakker om julegaver og pakkekalender så kjenner jeg at julefølelsen sniker seg på. Så idag har jeg søkt på julebilder på weheartit. Hva synes dere? 

 

Gleder meg til snøen begynner å falle og helst før jul. Lurer sånn på hvordan det skal bli med jul i USA. Forresten jeg skal jeg lage en oppdatering om søknadsprossen og hva som skjer akkurat nå når jeg kommer hjem fra trening. 

Stine
God Søndag alle sammen! Nå har jeg satt sammen ett lite innlegg med masse bilder som gjør meg glad og som inspirer meg. Har brukt lang tid på dette, så jeg håper dere liker det. :)

Hva synes dere om bildene? Skal jeg fortsette med dette hver søndag fremover? Idag ble kampen vår i Haugesund avlyst p.g.a. "Berit" så nå sitter jeg og ser Gosspi Girl online. Hvis dere ikke ble i bedre humør så tror jeg denne linken vil hjelpe.
♥Stine

hits