Jeg velger å la bildene snakke for seg selv denne gangen. Enjoy.David, Julie og Mamma

 


Julie poserer så fint på toppen. Lurer på hvem hun har det i fra ...


Ikke meg i alle fall

 

 

 

Stine
Bilde er tatt på en liten øy rett rundt hytta vår på Søgne. I nærheten av Ny-hellesund ligger det nemlig rester etter andre verdenskrig og der var vi rundt å gikk i gamle,mørke ganger. Kanoner var det også. Dette er i alle fall stien opp fra "Tyskerbrygga" som det faktisk heter. 

 

Stine


Etter en uke hjemme bestemte vi oss for å reise ned til hytta på sørlandet som er en av mine "komme-seg-vekk-i-fred-og-ro" plasser. Jeg elsker meg her sammen med familien som bor i hyttene rundt. Dermed blir det få oppdateringer denne uken. Men dette blir kveldens oppdatering. Mitt sørlands paradis  Bildet er altså utsikten fra hytta.

Stine
Jeg tror nesten jeg kan påstå at Stavanger er verdens fineste by når vi får litt solskinn. Toppen av kranskaka er jo at det er gladmaten akkurat nå. Så vi var jo pålagt å reise inn en tur og det er jo stemning til tusen. To store cruise skip var i land, kokkekamp og masse folk. Elsker det ♥ Det var også en god mulighet til å ta mange fine bilder av byen min til Winnie også var det siste dagen med Camilla og Hanna. Og vi hadde det kjempe koselig. Vi oppførte oss som turister i egen by. Knipset bilder, kommenterte hvor fint det var rundt oss og tok oss en tur opp i gamle Stavanger for å spise jordbær med sjokolade saus. Foodgasme. 


 


 


 


 


Hanna 
 


 


 


 


Camsi 
Kokkene i gang. T.v. Trond fra Moi, t.h Kjartan fra Tango 


 


 
 Elsker Stavanger by 

Stine
 

 

 

 

 

 

 

 

Likheten er utrolig

 

 

For en dag, rett før de ikke fant meg igjen med alle apene. 

Stine

 
Kjeristparet

 

 

 


Lille broshan


Store broshan


Papasan


Ida Sofie "Rose" 

 


Stine

 

 


Stine & Stine koste seg med bamsene

 

 

 

 

 Jeg har i alle fall hatt 6 og 1/2 kjekke dager i Spania. Vi var 7 stk som reiste tilsammen og vi bodde i Monte Selwo som ligger i Estepona, Marbella. På dagtid lå vi for det meste ved bassenget og plasket så da ble det ikke tatt bilder. Vi var i Porte Banus å shoppet, Fuengirola på Tivoli og Gibraltar som dere får se bilder av i morgen. Fortsatt god ferie alle sammen! 

Stine

hits