Stine
 Begynte med at jeg skulle prøve en nye måte å sminke sotete øyne som gikk dårlig og endte opp med disse to. Leoparden er inspirert av bareiselin.femelle.no som hadde klistret seg i minne mitt. Ikke noe jeg kunne brukt til vanlig (ikke det at jeg bruker noe annet enn mascara), men funker fjell til både halloween og fest. Likte dere dem forresten? Hvis der vil kan jeg legge ut produkter og fremgangsmåte i morgen. Kokken har forresten slått til igjen og skal dele en saftig oppskrift i nærmeste fremtid. Glæd dykk!! 

Stine
Ingvild festet de nye neglene på torsdag for meg. Kjempe fornøyd selv om neglene på langfingeren løsner. Var dte fint eller så det veldig falskt ut? 
Stine 
Igår kveld testet jeg ut den nye neglelakken min fra O.P.I. Liker dere fargen? Selv elsker jeg den perlerosa fargen, men det er ikke sikkert det synes så godt ut på bilder.


Tatt med blitz

 


Stine
Strømpen er hengt opp, pakkene er klare, sminken er bestemt og nå sitter jeg her med Tuva. Jeg  blogger mens hun leker med håret mitt. Herligt. I dag var jeg forresten på kvadrat og da kom pappa. Han var bokstavelig talt i transe når han så håret mitt. Her er i alle fall litt bilder fra kvelden. 

Tuvieron koser seg på Macen.

Venne pakker. Gleder meg. 

Kommer nok antageligvis til å sminke meg sånn som dette.Brukte denne lilla mac øyenskyggen som jeg fikk av Maren. 

Den svarte brukte jeg til skyggeleggingen. 

Her er forresten et bedre bilde av perfymen jeg fikk. 

Tuva sier hei og gledelig jul. Er dere klare til jul nå da? 
Stine & Tuva

hits