For noen dager siden bakte jeg klissekake som er en av verdens beste sjokoladekaker samtidig som det går utrolig raskt å lage den og derfor har jeg tenkt å dele den med dere hvis dere vil ha litt ekstra kos i dag. 

 

Du trenger 

4 egg 

2 dl sukker

200g kokesjokolade

200g smør

2,5 dl mel

2ts bakepulver

2ts vaniljesukker

1/2 ts salt 

 

Først pisker du eggedosis og deretter blander du inn alt det tørre. 


Mens eggedosisen pisker kan du smelte smøret og sjokolade platene i en kjele.


Bland alt sammen og hell over i en smurt form. 


Settest på nederste rist i 10-15 minutter på 225 grader. La den avkjøle seg litt før servering. 

God helg og god påske folkens 

 




Håper det ikke blir for mye mat prat, men ville egentlig skryte på meg enda et mesterverk. I dag bestemte jeg meg for å bakte skinke horn og det smaker SINNSYKT godt !! 

 

 

6 dl hvetemel 

100 g smør

2,5 ts bakepulver

0,5 dl sukker

1 egg

2 dl melk

 

FREMGANGSMÅTE 

Først smuldrer du smøret og hvetemelet sammen før du tilsetter resten av det tørre. Deretter pisker du egget i melken før du blander alt sammen. Tilslutt ruller du deigen ut som en runding og deler den opp etter eget ønske og fyller på med det innholdet du vil ha. Jeg bruker som regel ost, skinke og piffi i disse. 

Inn i ovnen som er forvarmet til 250 C i 8-10 min.


 

Stine
 




Hvis dere ikke har forstått det helt enda så er cookie monster min store helt og derfor bestemte vi (moah og inga) oss for å bake cookies på torsdag.

 



Wiiii !! Og mens de var i ovnen koste vi oss med milkshake. 

Kose dag til tusen. Glemte å ta bilde av ferdig produkt, men de ble veldig gode og hvis du vil ha oppskrift så kan du trykke her
Stine
 





hits