Stine
Nå popper jeg bare innom for å ønske alle sammen en kjempe fin jul. Jeg ønsker at denne skal være så nærme perfekt som det går ann å få den slik at jeg har et godt minne til neste år når jeg ikke får feire jul som normalt. Jeg er fult med forventninger og spørsmål om julen neste år. Det kommer til å bli en helt annen opplevelse, men Gud som jeg gleder meg. Det skal også bli et minne for livet. Nå babler jeg meg vekk. God jul alle sammen håper dager deres blir like god som min. 


Det var vel det beste julebilde jeg hadde akkurat nå. 
Stine 
Strømpen er hengt opp, pakkene er klare, sminken er bestemt og nå sitter jeg her med Tuva. Jeg  blogger mens hun leker med håret mitt. Herligt. I dag var jeg forresten på kvadrat og da kom pappa. Han var bokstavelig talt i transe når han så håret mitt. Her er i alle fall litt bilder fra kvelden. 

Tuvieron koser seg på Macen.

Venne pakker. Gleder meg. 

Kommer nok antageligvis til å sminke meg sånn som dette.Brukte denne lilla mac øyenskyggen som jeg fikk av Maren. 

Den svarte brukte jeg til skyggeleggingen. 

Her er forresten et bedre bilde av perfymen jeg fikk. 

Tuva sier hei og gledelig jul. Er dere klare til jul nå da? 
Stine & Tuva

Stine
Nå har jeg akkurat plantet bena i senga etter en siste forberedelses tur over hele Sandnes. Jeg har også hentet bursdagspresangen som har vært hos pappa alt for lenge. 
Må bare beklage at det blir webcam på disse bildene. Kan bruke kamera senere så dere ser perfymen skikkelig. Jeg fikk altså perfymen "Princess". Den lukter så sinnsykt godt og den har den aller søteste flasken. Nå har ejg et rom å rydde og en middag å lage så vi snakkes. Og hvis dere vil være ekstra snille så kan dere trykke HER og kommentere.

Stine

Ida var den føste til å åpne pakken og hun fikk en kjempe søt genser.

Mange klemmer ble delt ut.

Camilla fikk et stort skjerf som hun hadde ønsket seg. 

Disse to hønene hadde trukket hverandre. 

Maren fikk et kanon søtt kort..

..en film..

..og en truse

Jeg fikk en lilla Mac øyenskygge. Gleder meg til å bruke den. 

Frauke fikk Norge t-skjorte og diverse velvære produkter. 

Fornøyd jente

Flere fornøyde jenter. Flotter seg til 

Søte jentene. Det var en kanon kjekk kveld sammen med de søteste på jord. 
Stine
Cathrine ble nettopp hentet, så nå sitter jeg her i senga og varmer meg. Merket at det ikke ble noe spessielt blogging idag, men jeg vil veldig gjerne ha litt feedback på det forrige innlegget min. Nå skal jeg sette sammen "Secret Santa" innlegget og få det ut, så tenkte jeg å prøve ut sminke til jul før jeg legger meg. Er dette noe dere kunne tenkt dere at jeg legger ut? Dere får i alle fall ha en God bitte lille julaften. Stine
Hva liker dere å lese her på bloggen? Liker dere bildene jeg legger ut, sangene jeg legger ut eller liker dere å høre på vaset mitt? Hva vil dere jeg skal blogge mer om? Noe jeg skal skrive om, ta bilde av, tips osv ? Har ikke store ideer selv, vil bare dere skal ha en god opplevelse av å besøke denne bloggen. 

Det var vel egentlig alt. Husk å svar på spørsmålene mine nå. Dere kan være anonyme så lenge jeg faktisk får noe tilbakemelding på hva som er bra eller dårlig. Hvis noen allerede har kommentert og du er enig, så kan dere skrive noe som for eksempel "enig, sangene er bra" eller noe annet som var bra eller dårlig 

Stine 
Stine

Stine
God morgen alle søte

Dette innlegget er forhåndsskrevet fordi idag (onsdag) blir ganske så travelt. Stikker sikkert innom, men må nesten se hva jeg rekker. Har faktisk gjort klar noen innlegg som dere skal få, men dere må ha litt mer tålmodighet med bildene fra "Secret Santa" kvelden vår. Dere får nok bildene fra idag altså onsdag på fredag så blir innleggene litt forskjøvet, men det funker nok fint.


Tok bare et bilde av oss to, før jeg får sjekket om det går fint at jeg legger ut bilde av de andre jentene. 
Stine 
Stine
Kan vel begynne med å vise dere det nye håret mitt. Inga hadde rett, jeg farget det brunt. 


Sånn ser det ut nå. Det var ganske spontant, men jeg hadde tenkt å farge det for å få vekk den brune, kjedelige hårfargen som vokste ut. 

 

Tidligere idag hadde vi naturfag hvor vi skulle spille stigespillet med en liten twist. Ganske morsom faktisk. Lag rød (Maren og meg) og lag gul (Trym og Sebastian) var veldig konkuranse innstilte. Lyd er vel et ord som beskriver det meste.


Trym og Sebastian vant...

Sebastian ble fornøyd med premien.

Vi fikk også premie, men som de dårligste tapere, men det var nok fordi vi ble så lei oss når vi ikke fikk premie. 

I kveld så skal jeg på nissefest eller som vi kaller det "Secret Santa" kveld. Vi trakk et navn som vi skal kjøpe gave til og i kveld så skal vi møtes for å gi gavene, bake pepperkaker og se julefilm. Gleder meg kjempe masse. Kameraet er med, så dere skal få bilder onsdag eller torsdag. 

Stine
Stine
Jeg ende opp i frisør stolen. Hva tror du jeg gjorde? 


Bilde er fra Ida og Kristine sin bursdag rett etter Vågen ballet. Bilde er ca 2 uker gammelt, kan jo ikke røpe hvordan håret ser ut.
Stine
Dette må være den dårligste videoen, men fikk så store problemer med de andre. Baklager det, men jeg anbefaler der å heller trykke på denne linke HER og se hele klippet, da blir hele opplevelsen mye bedre. 

Liker eller liker ikke? 
Stine 
Da har jeg tatt sprøyte nummer to av tre før jeg får reise til USA. Merker jeg fikk mye mer vondt av denne enn de andre (har også tatt BCG testen). Hvis dere ikke allerede har fått med dere det, så må jeg ta Hepatitt B som skal tas i tre intervaller. Nå skal jeg vente helt til mai før jeg får ta den siste. 

Sutretryne. Nå skal jeg gjøre den siste innleveringen for dette året så skal jeg på kvadrat med mamma en liten tur.Tenkte forresten å legge ut en video hver dag denne uken hvis det er noe dere også ønsker? Legger ut en litt senere, så ser vi hvor godt mottatt den blir. Ikke misforstå nå folkens, det blir youtube videoer og ikke av meg. Jeg ble oppdatert på alle de nye stjernene i X factor US & UK, så dere har masse å glede dere til.  

Stine
Stine
Stine

Jeg vant gavekort på kino, bowling, elexia og hårprodukter fra Redken i Malawi julekalenderen på skolen. Wiiii :D Jeg skulle egentlig vise dere det på fredag, men glemte det helt. Har dere fått noe fint i kalenderen? 

Stine

Bølget håret til Maiken

Fint, ikke sant? 

Pyntet til jul.


Nå skal vi spise pizza og snart kommer Tuva. 

Stine & Maiken


Stine
Nå har jeg sett "Dirty Dancing 2" og har akkurat slengt i "et døgn i New York" . "Smått og godt" skålen fikk foresten mamma av meg i kalendergave, er den ikke søt? Lukter jeg prisen "Verdens beste datter"? Neida, sikkert ikke bare jeg som har kalender for foreldrene sine. Jaja, kos dere folkens og nyt kvelden. 

Stine

..bildene som ble tatt av meg, Thea og Maren på vågen ballet forrige fredag.  Det er forresten 50% på BikBok så nå stikker jeg på kvadrat for å møte Camilla så vi snakkes senere.

Stine
I dag tar jeg bloggfri. Imellomtiden kan dere skrive hva dere ønsker å lese om.  Skal jeg finne inspirasjonsbilder, mer om utvekslingsåret, hva jeg gjør, julen min, pakkekalenderen?  Ingenting er for dumt og jeg setter veldig pris når dere tar dere tiden til å kommentere :) 


Stine
 

Husk at dere må være raske hvis dere vil ha pakkene hjem før jul. Rabattkoden for Nelly er hele butikken ikke bare skoene og de leverer innen 6 dager. Grunnen til at jeg har skoene der er fordi jeg er i tvil om jeg skal kjøpe dem, hva synes dere?Skal, skal ikke? Skal jeg legge ut flere rabattkoder? 

 

Stine

 

ps. Hvis dere handler på nelly så trenger dere ikke betale før i februar :)  Stine
Nå har jeg endelig bakt pepperkaker som jeg skal kose meg med frem til jul. Nå skal jeg gjøre ferdig norsk innleveringen og sette meg ned med Olsenbanden jr. og julekaker. Hvilke kaker skal du kose deg med frem til jul? 
♥Stine 
Her har dere som jeg lovet bilder fra fredag når jeg og Maren stelte oss sammen. 


Hva synes dere om krøllene? 


Maren sin kjole er så fin!! 

Hvorfor så pen?!


Hadde dere det kjekt i helgen? 
♥Stine 
Heihei alle sammen,sorry for dårlig blogging. Denne helgen har vært så hektisk. På fredag var jeg på Vågenballet og i bursdagen til Ida og Kristine. Lørdag var jeg i byen med Kristi og på kvelden var jeg på Bryneballet. Maren tok bilder når vi stelte oss på fredag, så de skal dere få se så fort jeg får tak i dem. Blir nok ikke så mye blogging i dag heller. Nå skal jeg på kino med Kristi og på vei hjem så stopper jeg innom Maiken en tur. Over til overskriften, jeg skal på kino og så New Years Eve, har gledet meg til å se den i evigheter. Den har samme konseptet som Valentines day. Mange forskjellige handlinger og veldig mange kjente skuespillere. Kjenner jeg gleder meg masse nå :D Hva skal dere idag ? 
Stine
Nr.1


Nr.2 

Nr. 3 


Hvilken likte dere best? 
Stine 
//Vi tener våre lykter 
//Happy x-mas
//Christmas at Hogwarts 

//Home For Christmas

//Last Christmas

//Do They Know It's Christmas?

Har dere jule sanger å anbefale?
 
StineTenkte jeg kunne vise dere søtnossen vår, Klompen. Er han ikke søt? Det er et marsvin hvis dere ikke så det.. Han har forresten fått en liten pakkekalender. Tenkte å gi ham noen jordbær et par dager helt frem til jul. Har du noen dyr? 

Stine
Nå stikker jeg snart på grøtfest med håndball jentene, så vi snakkes senere. 


Bildet tatt i Barcelona.

Stine
 
Nå ruller vi avgårde til Sandnes for å se den nyeste Twilight filmen. 
Stine
God mogen alle sammen,

Nå ligger jeg, inga og Cathrine på rommet med hver sin mac og skal snart ned for å spise frokost. Jeg fikk ikke blogget noe igår fordi jeg skulle feire bursdagen min. Vi var ikke så mange, men jeg skal ha flere etter jul en gang. Det er så mye som skjer nå rundt i juletider, men her har dere noen bilder fra igår. 


Vakre Inga

Sjønnasen

Hønene koste seg mens jeg var på kjøkkenet og kokkelerte.Hvorfor så pen? 


Inga hadde bakt kake til meg. BESTE KAKEN I VERDEN !! <3 

Inga koste seg veldig.

Tuva kom litt seinere.Inga fikk i seg for mye sukker og holdt show for oss. 

Det var iallefall en kjempe kjekk kveld og jeg kan si at jeg har de BESTE vennene i verden. 

Stine
Heihei alle søte, 

sorry for dårlig blogging både igår og idag. Igår var jeg på Arena og på kvelden var jeg på kvadrat og fikk kjøpt noen julegaver til. Så nå er jeg øyeblikk ferdig. Idag har jeg viet dagen til å vaske rommet og fikse mamma i stand til julebord. Det begynner å bli jul hjemme nå, mamma har pynta med små nisser og engler.
Nå sitter jeg å koser meg med sjokolade og Olsenbanden julekalender. Kom over den igår på kvadrat og måtte ha den til å kose meg med i desember i tillegg til Jul i Blåfjell. 

Hvilke julekalendere må du se i desember? 

Stine
Jeg vet ikke hva jeg skal si. Hun er jo helt fantastisk og morsom. Har dere hørt om henne før? Hva synes dere?

♥Stine

hits