Jeg merket at jeg faktisk ikke har nevnt noe om selve utvekslingen min og søknadsprosses så jeg tenkte jeg kunne gjøre det nå siden søknaden min er allerede sendt til USA. Jeg bestemte meg jo for å reise til USA vinterferien i 2009 og har søkt på forskjellige organisasjoner og lest forskjellige blogger osv. for å finne ut hvem jeg ville reise med. Valget mitt ble Explorius som jeg selv føler meg ganske trygg med. Det neste var jo å overbevise mamma og pappa om å la meg dra, men det var ikke noe problem. De har vært veldig støttene og hjelpene gjennom alt.

 

Det første jeg gjorde var å melde et interesse skjema på Explorius sine nettsider og etter ca en uke fikk jeg telefon fra kontoret her i Stavanger. Da ble jeg innkalt til møte med foreldre/foresatte. På møtet gikk vi gjennom diverse regler Explorius har, hvordan året mitt vil være og annen informasjon som var nødvendig. Jeg kunne egentlig alt han sa, så det var mest for mamma og pappa. Tilslutt skulle jeg og han fra explorius ha en dialog på engelsk (jeg var så nærvøs, men det var ikke noe problem). Deretter skulle han avgjøre om han syntes at jeg var klar til å reise på dette utvekslingsåret til hovedkvarteret i Drammen. Så måtte jeg bare vente for å høre om jeg var med. 

 

Det gikk en god stund, men så fikk jeg telefon fra Drammen og sa at jeg var med. Deretter hadde jeg en angrerett på en uke og etter jeg hadde sendt svaret mitt (hvor jeg takket ja) mottok jeg søknadspapirene mine, kontakperson her i Norge og masse informasjon om hvodan jeg skulle fylle ut alle papirene. Det er ikke like mange papirer som AFS har, men du må skrive et brev til versfamilien, informasjon om deg og familien, legen skal fylle ut noen papirer, karaktere med oversetning og et fotoalbum av deg, din familie og venner. 

 

Det var vell stort sett det meste tror jeg... Du må også ta noen sprøyter hvis du ikke allerede har tatt dem. Jeg har tatt BCG test og Hepatitt A & B (trenger bare B, men må bli tatt i 3 omganger). Når jeg hadde fylt ut alt, sendte jeg det inn og fikk svar på hva som manglet, så jeg fikk fikset det. Nå er papirene mine sendt til USA slik at de kan finne en familie til meg, så nå må jeg bare vente for jeg får ikke noe svar før sommerferien tror jeg. Reisen starter vell i august, men det er avhengig av hvor fort vertsfamilien og skolen er klar til å få meg. 

 

Jeg har nevnt et innlegg tiligere om at jeg skal til NY og det betyr ikke at jeg skal bo der, men at jeg skal på softlanding camp der i noen dager. Dette er sammen med andre Explorius søkere (regner med at det blir både nordmenn, svensker og dansker). Jeg kjenner ganske mange som reiser med Explorius, så det er godt mulig jeg kan sitte med noen på flyet og dele hotellrom med dem. 


Hvor tror du jeg kommer til å bo i USA? 
♥Stine
Nå folkens gleder jeg meg til jul. Når vi hører på julesanger, snakker om julegaver og pakkekalender så kjenner jeg at julefølelsen sniker seg på. Så idag har jeg søkt på julebilder på weheartit. Hva synes dere? 

 

Gleder meg til snøen begynner å falle og helst før jul. Lurer sånn på hvordan det skal bli med jul i USA. Forresten jeg skal jeg lage en oppdatering om søknadsprossen og hva som skjer akkurat nå når jeg kommer hjem fra trening. 

Stine
Tenke jeg kunne poste denne innlegget om hva jeg ønsker meg til jul til dere. Jeg sliter med å finne på hva jeg ønsker meg i og med at jeg nettopp var i London, så dette innlegget hjelp meg og kanskje det vil hjelpe dere også.


Armbånd fra asos// øyenskyggepalett, xen-tan og Beuty Blender fra coverbrands.

 

Hva ønsker du deg til jul ? 


Stine
Hei alle sammen! Vet ikke om jeg blogget om det, men jeg var iallefall hos Ingvild 3 helger siden og sov over. Det var blant annet meg, Ingvild, Marthe og Cathrine som var der og spiste enchiladas og koste oss. Var veldig kjekt å se alle igjen nå når vi går på forskjellige skoler. Marthe har mast og mast om at jeg skulle legge ut bildene så her har dere dem.


Hvorfor så søt?
Marthe ville ha outfit bilde...

 

Jeg har også to videoer fra kvelden og DERE skal få bestemme hvilken som skal ut .. 1. Ingvild som leser et engelsk quote eller 2. Cathrine som skriker (ansikts uttrykket er hva som er morsomt) ?


Sorry for dårlig bilde kvalitet, skal skaffe meg skikkelig kamera etter jul.

Stine 
God Søndag alle sammen! Nå har jeg satt sammen ett lite innlegg med masse bilder som gjør meg glad og som inspirer meg. Har brukt lang tid på dette, så jeg håper dere liker det. :)

Hva synes dere om bildene? Skal jeg fortsette med dette hver søndag fremover? Idag ble kampen vår i Haugesund avlyst p.g.a. "Berit" så nå sitter jeg og ser Gosspi Girl online. Hvis dere ikke ble i bedre humør så tror jeg denne linken vil hjelpe.
♥Stine
Her har dere flere bilder fra photoshooten jeg hadde med Stine.


Disse bildene var ganske tullete. Jeg skal finne noen finere til dere senere når design og header er helt ferdig. Det siste bilde gjorde jeg om til Sepia som dere kan se. Skal jeg bruke Sepia mer? 

Q: Liker dere at jeg legger ut tullete bilder, eller skal jeg bli mer alvorlig? 

-Stine
Her er Maren sitt ønske om bilder fra London. Hope you enjoy it :) 


Alle posene fra første dag med shopping. 

Tradisjonelle London bussen inni M&M´s butikken.

Nike Hettegenser fra westfield.

Måtte regne ut hvor mye penger jeg hadde igjen.

Bedre bilde av Aldo skoene<3

Victorias secret body spray- Gatwick flyplass i London

Stjernetegn smykke fra Topshop.

Kose-hettegenser fra River Island.

Foundation, leppestift og concealer fra Benefit.

Pysjamas fra Next.

Bukse og cardigan fra River Island.

Jeg kjøpte et par ting til, men det kan dere se en annen gang. Jeg kjøpte jo selfølgelig mange julegaver, så nå er jeg nesten helt ferdig :D 

Q: Hva likte dere best?
-Stine 
God fredags kveld alle sammen, håper dere koser dere like mye som meg!! 

MItt høyt elskede One tree hill<3 Holder forresten på med innlegg med bilder av hva jeg kjøpte i London for dere :) 

Q: Hvilke serier følger du med på? Noen anbefalinger? 

-Stine 
Heihei alle søte! 

Jeg har altså kommet meg hjem, men har vært syk.. Er ennå litt rusten i kroppen, men orket ikke ta igjen 3 prøver. Dere leste riktig, hadde en prøve i hver time. Jaja, går så det går. Off, off.. dette var jo mildt sagt B-O-R-I-N-G!  Så hva skel jeg blogge om? Maren etterlyste et innlegg med alt jeg har kjøpt ,Camilla ville se mer bilder fra photoshoten og Marthe etterlyste bildene fra forrige(?) helg. Tenkte jeg kunne gjøre dette hvis dere andre også ønsker det?! ( Så har jeg noe å blogge om)

En liten sniktitt på skatten jeg fikk med meg fra London.


My new Aldo shoes<3

Idag gjesteblogget jeg for Maren forresten (hun klarer ikke å blogge selv). Dere kan se innlegget HER for de som er interesserte :-) 

-Stine
.. eller til London. Kofforten står klar og jeg venter bare på at mamma skal bli ferdig, så reiser vi til LONDON! Wiiiii, skal bli så herlig å komme seg vekk fra Norge en liten stund. Så denne helga finner dere meg her.

Ønsk meg god tur da dere og kos dere kjempe mye i helga! 

-Stine
Har egentlig ikke hatt noen å blogge om og egentlig ikke noe spessielt med tid heller .. derfor 0 blogging. Tilbake til overskriften. Jeg har fått tilbud om sponsor, men vet ikke helt om jeg skal ta den. Jeg har fått tilbudet fra Superkul.no. Hva synes dere? Er dette en sponsor jeg vil ha eller skal jeg vente til jeg får noe bedre?Imogen skal jeg til det internasjonale vaksinasjonskontorer for å ta skin test for Tuberkolose. ruer meg litt, men tror det skal gå ganske fint egentlig. Har noen tatt den før? Hvordan var den? Driver forresten å søker på jobber akkurat nå, slik at jeg kan være med å betale for dette utvekslingsåret mitt. Skal gi beskjed når jeg får svar. 

-Stine

 
Her er en liten teaser på bildene fra shooten. Hva synes dere? -Stine

Føler meg som DEN dårlige bloggeren som ikke klarte noe innlegg igår, men jeg skal skjerpe meg nå altså. Bildene fra helgen kommer så fort jeg får lastet dem opp. Jeg skal også skal jeg være med Inga denne helga, så jeg skal prøve å ta opp en ny video. Hvis dere vil? Skal også gi dere en liten sniketitt på bildene fra photoshooten. 

Søknaden til Explorius ble sendt igår så neste stopp NYC, USA. Wiiiiii :D 

Nå er det ikke lenge til jeg stikker på photoshooten med Stine. Gleder meg sinnsykt! Rett etterpå skal vi til farmor og spise kjøttkaker..naam. Hva skal dere idag da? 

-Stine 
Tenkte jeg skulle informere dere om at Libresse har en konkurranse og premien en et gavekort på 1000 kr å shoppe for hos Nelly.com. For å være med må dere delta på Libresse sitt spill på facebooksiden deres her.  Spillet er ganske morsomt og ingen problem. Rekorden min er 17 sekunder. Klarer dere slå meg? 


-Stine

nellyvinn

Hva synes dere? 

-Stine
video:film fra 05


Tidligere idag tok vi opp når Ingvild sa Canada Goose .. Ganske underholdene fordi hun overhode ikke kan engelsk! 

-Stine
Hei, alle søde lesere til Stine der ute! Jeg fikk, som en heldig besteveninne lov til å få den stoore æren til å skrive et gjesteinlegg på den seiko tøffe bloggen hennes. Jeg har kjent Stine i evigheter! Jeg elsker den jenta, og hun elsker meg OFC!<3 Det er ALDRI en dag vi er sammen uten å le oss ihjel! vi har den tørreste humoren ever :D hun kaller meg eks krokkodille og rotte , og jeg kaller henne struts(noen som hun VIRKELIG ER)<3 right now stine is sleeping hos meg!(engelsken min suger btw) Jeg og Stine skal allti være BESTEVENNER uansett! hun er bare BEST! <3 kos og klem fra din aller søteste dyreelsker og ikke minst stine elsker INGA <3 :*


Stine, Ingvild og Cathrine = besteklompene for ALTI<3


PS: Jeg mener det HELT motsatte av Stine når det gjelder barn...JEG ER IKKE SÅ VELDIG GLA I DEM KAN MAN SI...1 bitteliten ting om ingvild (meg)


Dere som leser bloggen min fikk med dere igår at jeg har en liten hemmelighet å avsløre. BAAAAMBAAMBAAABAAAM .. JEG SKAL PÅ PHOTOSHOOT ! Jeg nevnte for litt siden at bloggen var under opppussing. Det skal komme nytt design og ny header. Nå er det snart klart og på mandag skal jeg på en liten photoshoot med Stine som står for alt :D Gleder meg kjempe mye ! Så nå er det masse å glede seg til her altså. 


Prøvde meg på dette, men jeg så bare galen ut .. så han får duge! 

Akkurat nå sitter jeg å koser meg med litt snop etter beste pizzaen, nemlig Peppes Big Shot. Nå tenkte jeg å se noen nye episoder av Vampire diaries. 
I morgen blir ganske travel, skal først på kamp som begynner 11.10 deretter byen med vimsekoppene, så skal jeg på filmkveld og tilslutt sleepover hos Inga. Det blir nok en kos deg. Skal prøve å knipse noen bilder som dere kan se, skal prøve å få blogget litt hos Inga! Hva skal dere i helga? 

-Stine 
Det er noe som skjer når du er glad.. du blir mye penere, er dere ikke enige? Dette ble vell dagens quote tror jeg..


Må bare beklage for dårlig blogging. Jeg har vært syk og vært opptatt med søknaden min til Explorius, men nå er jeg tilbake ! 

-Stine

ps. Jeg har en liten hemmelighet som jeg røper imorgen.. tihihihi 
Endelig, nå har jeg endelig overført bildene over på pcen. På lørdag var jeg da på en liten date med Cathrine og Inga. Vi begynte dagen med en liten runde på kvadrat. Egentlig ikke så smart siden jeg akkurat hadde forstuet foten på kamp, men vi var flinke og hadde mange pauser så foten fikk roet seg. 


Vi kom over dette skiltet på kremmerhuset. Vi pleier alltid mobbe Inga fordi hun kommer til å ende opp som en galen kattedame med 101 katter. Så hun måtte posere med skiltet. Når vi var ferdig på kvadrat gikk vi videre for å hente med oss Cathrine.


Cathrine og Inga som ville på bloggen.
Så kom vi oss til Peppes i byen.Glemte å ta bilde av pizzaen, men vi hadde Big Shot og pepperoni pizzaen. Beste pizzaen var selfølgelig Big Shot. 

Inga ble lei av å vente på desserten...Så hun bestemte seg for å ta opp sminken sin.


Dessert tallerkenen til Inga etter 1 min.. trenger jeg å si mer? Neida bare tuller.

Etter desserten klarte vi ikke lengre holde oss alvorlige foran kamera..


Flotte venner jeg har eller hva? Jeg bestemte meg for å legge vekk kameret når vi begynte sånn..Når vi var ferdig med maten, sprang vi opp på kinoen og så Footloose. Kanonbra film! Jeg har sett originalen og de har ikke forandret noe spessielt, bare gjort den litt mer moderne i klær og tekniske ting. Det var en kanon dag som definitivt skal gjentas. Hadde dere det kjekt i helgen?

-Stine

hits