//Weheartit.com
Tenkte jeg kunne begynne på å legge ut en quote hver dag for å se om det er noen suksess? 
Snart kommer helgen i bilder altså, tar bare litt tid.. Har dere noen quote å dele med meg? 

-Stine  
Thank God It´s Friday eller va, folkens? Nå sitter jeg og ser på the notebokk mens jeg venter på at Tuva skal komme. Hun skulle egentlig hvert her, men så måtte hun jobbe.. Dagens Arena date var med Ida Sofie. Synes alltid det er så kjekt med Arena dater som dere sikkert har merket. Fikk også tatt turen innom gamle skolen min( Ida er 1 år yngre.. småen) for å stille noen spørsmål angående søknaden min til neste år. Nå er jeg nesten helt ferdig med søknaden. Mangler bare legebesøket mitt, fotoalbumet og litt til på brevet til vertsfamilien så er jeg i boks, wiiii :D Elsker den filmen. Jeg er forresten snart ferdig med boken av den, på engelsk. 


Tuva er forresten en av mine bestevenner og hun skal også reise med explorius, men hun reiser til Argentina. Ellers rekker jeg nok ikke noe skikkelig innlegg imorgen, så vi snakkes kansje ikke før på søndag eller mandag. Skal prøve å ta noen bilder. 

Har dere det kjekt på denne fredagen da? 

-Stine
Yes, alt så skulle til for masse kommentarer og sidevisninger var altså å poste bloggen på facebook. Nå begynner bloggen å ta for her altså. Skal få nytt design og header av profesjonelle. Bare følg med videre ! Driver på å mekke sammen mange nye innlegg. Jeg har jo venner som er veldig glad i oppmerksomhet så det blir nok en introduksjon av dem senere en gang.

Ellers sitter jeg på skolen i studieøkten med flotte jentene<3Det er bare å fortsette med kommentarene, tilbakemeldinger, spørsmål og tips. Over og ut folkens!

- Stine
Woohoooo! Lekte flink elev som skrev på nynorsk. Nå skal jeg snart på håndball trening, men over til overskriften.. hva vil dere at jeg skal blogge om? Jeg regner med at Maren snakte for alle siden det ikke blei noen protester.. Riktig eller? 

Jeg kommer nok til å ha et innlegg om min kjære Inga siden hun savner oppmerksomhet, så jeg tenkte å gi henne 5 minutes of fame.. Hva sier dere folkens, skal vi gi henne det? Føler ikke for å blottlegge det "sexy" tryne mitt på bloggen idag.. så det ble Ole B. og Tussi.

 

Over til overskriften igjen..

..hva skal jeg blogge om? (Tok det i merkert skrift slik at dere nå skal forstå at dere nå må kommentere)

Ønsk meg god trening! 

-Stiney
Jeg føler bare jeg må skrive et lite innlegg om lille janta på 14 år som også har sin egen blogg. Hun har da en egen fotoblogg hvor hun legger ut bilder som hun tar. Hun er KANON flink! Stolt over å være i slekt med den jenta altså. Jeg har lagt til en link til høyre og hvis du trykker her så kommer du direkte til bloggen.

 

Her er søte jentaDette er noen av favoritt bildene mine som hun har tatt.Dette tok hun denne høstferien i Pisa, når vi var på cruise.

Dette er også tatt på cruise, men dette er i Roma.

 

Det var noen flere jeg også ville legge ut, men de ville ikke passe sammen i str.(frustrasjons moment) så de får komme i et senere innlegg. Hvis dere vil? 

 

Ta en titt da!

-Stiney 
Tjohei alle sammen! Nå skal jeg snart stikke på Arena daten min med Dorthea. Vi skal prøve oss på bodyattack. Det blir nok kos<3 

Hva er det dere holder på med idag da?

-Hasta luego!  
Titter bare innom for å leke "god" blogger, men kan jo egentlig ikke kalle meg noe god blogger når jeg bare legger ut et innlegg annen hver dag.. så har dere noe tips til hva jeg kan gjøre? Jeg merker jo presse når jeg har denne bloggen så må jeg blogge, men har ikke peiling på hva jeg skal skrive.. Vil dere at jeg skal blogg eller skal jeg bare vente til jeg reiser til USA? 


//Weheartit.com

Som dere sikkert har merket henter jeg nesten alle bildene mine fra weheartit.com og hvis dere går inn her så kan dere følge meg der også.

 

Slenger også med et bilde av hva jeg har kost meg med i helgen. 


 

Men nå triller jeg i seng..

..god natt alle små ! 
1. Jeg elsker søte små quotes. Har en egen mappe hvor jeg har samlet alle.2. Jeg HATER frosker og er overbevist om at de har en ond plan om å ta over jorden.

3. Jeg er superkresen! Når det gjelder mat, klær, sko, ja "you name it".. 

4.Jeg lever for min kjære Mango Madness. For de som ikke forstår med en gang hva jeg snakker om så er det altså Snapple. Det er absolutt det beste i hele verden <3 

5. Jeg synes Paris er oppskrytt. Det hele kommer vell av at jeg trodde det skulle være 100000000 billioner bedre, men det var det altså ikke. Maten smakte ikke godt, jeg fant ingen klær jeg likte og jeg var sammen med two and a half men. Det som derimot var kjempe kjekt var Disneyland! 

6.Jeg var den ultimate gutte-jente når jeg var liten. Spilte fotball med guttene, stelte meg ALDRI. Jeg plasserte hode i en strikk på toppen og gikk. En gang hadde jeg fått en så stor floke at meg måtte til frisøren for å fjerne den ...

7.Jeg elsker å pynte meg, men gidder aldri bruke tid på det. 

8.Jeg har funnet informasjon om utvekslingsåret siden 8.klasse.

9.Det vanskeligste i verden er å holde rommet mitt ryddig. Det er helt umulig! 

10. Jeg elsker disnyfilmer og favoritten er helt klart løvenes konge. Elsker den filmen <3 

 

Hva er din disney favoritt? 

-Stine 

Bilder // weheartit.com

 
 Første innlegge wohooo! Hehehhehe.. dette var nytt for meg. Hva skal jeg skrive om? Blir jo ganske dårlig om jeg bare laget meg en blogg for å la den stå tom i 8-10 måneder. Derfor tenkte jeg at jeg kansje kunne ha noen få innlegg nå og da for dere nyskjerrige der ute. 


Bilde: Weheartit.com

Dette ble jo et greit første innlegg. Hva synes dere? 

 

Hvis det er noen talentfulle søte som ville vært så snille og laget et fint design til meg? 

 

God natt alle der ute

-Stine

 
Dette er den første posten på min nye blogg ;)

hits