Tenkte bare å gi en liten lyd fra meg denne uken også. Alt går supert og etter 2 uker på skolen ble jeg stemt til Homecoming court som er de 7 jentene og 7 guttene som kan bli Homecoming king and queen. Veldig stas. Tenker masse på alle dere hjemme og håper dere har det like fantastisk som meg!! 

 

Stor klem fra Stine 
Lørdag var vår første dagen i det store eple.  AMAZING.  Alt var stort, brilliant og fantastisk. Vi kjørte den lille bussen med 20 stk og fikk den morsomste guiden. Vi fikk sitt chealse market i meatpacking district, Central park, Rockefeller center, 5th avenue, Carries hus og andre kjente film steder. Vi fikk også se hvor John Lennon var skytt +++

 

Her er i alle fall hele gjengen samlet i Central park

 

Silje, Meg og Tina 

 Stine
Edit: Nettet sluttet å fungere i går kveld, så jeg publiserer det nå.

 

Nå sitter jeg sammen med Silje og Tina å gomler snop. Så jeg tenkte egentlig at jeg bare kunne oppdatere dere der hjemme om hva vi har opplevd så langt og jeg velger å dele innleggene inn etter hver dag som går.

 

Først klarte vi å forsove oss noen minutter på avreise datoen, men alt gikk kjempe fint. Jeg satt faktisk å ventet en halv time på flyet som foresten var helt tomt. Jeg hadde fire eller fem tomme rader rundt meg. Så jeg hadde masse av god plass og tiden gikk også veldig fort fordi jeg hadde mange brev å lese under flyturen. Jeg må ha verdens beste venner. Alt det søte de skrev. Elsker dere alle (HJERTE) 

 

Så ble det venting på de andre i Gardemoen og så en lang flytur. Flyplassen i Newark var strengt pga storm eller noe uvær så flyet vårt fløy over Vermont ti ganger rundt i ring før de tilslutt meddelte at flyplassen ville være stengt i 1 time og at vi derfor måtte "nødlande" i Boston for å fylle bensin. I Boston ble det en god del venting før vi endelig kom oss opp i luften å fikk lande i Newark hvor vi gikk gjennom sikkerhetskontrollen (null stress) og gikk til bussen. 

 

Hotellet er ganske søtt og i dag var det faktisk et bryllup her, men det var ganske urelevant. Jeg deler forresten rom med norske Silje og svenske Andrea hvis det var av nyttig informasjon. Ellers så har vi møtt mange svensker og dansker som til tider kan være veldig vanskelige å forstå. Og selvfølgelig mange nordmenn. En ganske stor og herlig gjeng etter min mening. 
Andrea som er min nye roomie og Lucas.Tina i skrivende øyeblikk.Og min andre roomie Silje.

 

Stine

 

Beklager for eventuelle skrivefeil. Klokken er 4 i "Norge tid" og jeg orker ikke sitte å rettskrive. 
Jeg blir så glad av å høre denne sangen. Tenk folkens. Om 9 timer så er jeg på vei mot statene. Jeg gleder meg kjempe masse og blir bare lykkeligere av denne sangen. Verdens søteste for øyeblikket. 
 

 

Stine
Om 30 timer er jeg på flyplassen og sjekker inn. Sykt. Uvirkelig. Virkelig. Nå skjer det folkens. Vet ikke helt hva jeg føler nå. Jeg har nerver og sommerfugler. Har jeg ikke noe å gjøre sitter jeg å ser på nedtelleren på bloggen. Føler meg ikke helt klar til å forlate pikerommet. Føler meg ikke klar til å reise. Forlate familien. Men når vil jeg være klar? For jeg vil ikke vente mer heller. Da bygger det seg bare opp flere sommerfugler. Jeg er klar, men ikke klar. Hvis det gir noe mening.Føler ikke jeg gir så mye mening. Nei, nå er det slutt på tenke tiden min. Jeg er klar etter denne dagen med familien. En siste dag trengs, og den skal brukes like godt som de andre. 

 

Stine
 

 
Da kan jeg trygt si at jeg er ferdig med å pakke og tenkte å dele min pakkeliste. Legger nok noen småting rett før jeg reiser, men ellers er jeg ganske fornøyd med pakkingen min. Den veier jo bare 18 kg så noe rett må jeg vel ha gjort? 
 3 bukser (Levis, Dr. Denim og en mint)

2 shortser (boyfriend fit og en kort) 

10 topper (alt fra vanlig singlett til genser)

2 kjoler ( Blomstret og den nye hvite)

1 En grå hettegenser

2 cardigan (lang, blå og en grå)

4 skjørt (maxi,bodycon, skoleskjørt og et puffskjørt)

1 pysjamas

2 tights ( joggetights og chill thights)

3 treningstopper

2 skopar (joggesko og noen litt høye) 

14 truser og sokker

1 bikini

4 bher 

2 sports bher

2 strømpebukser

1 stor veske

Mobil, Ipod og kamera ladere

Blå vårjakke (paven)

 

 Jeg har valgt å ha med meg minimalt med kosmetikk. Det nederste bilde er det shampoo, body lotion, lipgloss, balsam og såpe som går i håndbaggasjen. Men på øverste bilde ser dere:

 

Sexy mama "pudder"

Chanel leppestift

Lipgloss

Mascara

Deodorant

Concealer

Bryn napper

Tørrshampoo

Sminkefjerner

Fuktighetskrem

 

Jeg har en perfekt trillekoffort til håndbaggasje som vil inneholde bl.a. macen, 3 bøker, kamera, solbriller, shorts, kosesokker, mobil,Ipod, pass og diverse papirer som DS-2019, forsikringskort osv. 

Masse brev og kort jeg har fått av venner skal også i håndbaggasjen min. Alt åpnes på flyet.


Resieantrekk består av en svart bukse, grå hoodie, hvit singlett , peace skjerf og vans/converse (har ikke bestemt meg). 

Nå skal jeg bare kjøpe en adapter, sjokolade og siste gave til vmor som blir pakket inn og lagt i håndbaggasjen min. Jeg legger nok også en joggebukse i håndbaggasjen hvis jeg har plass. Noe jeg mangler? Vurderer å pakke solkrem...skal, skal ikke? 

 

Stine
Maren og jeg bestemte oss for å ha en liten avslutningsfest før vi reiser. Hun om noen timer og jeg på fredag. Vi var omtrent 21 jenter totalt og kvelden ble vellyket. Selv om det ble noen tårer, hadde jeg det kjempe kjekt. 


Åse koser seg med isteKommer til å savne denne gjengen 

 

 

Maren fikk en ...


..enhjørning

 

 

 

 
My unhappy face..

Vi hadde hver sin bok opp som de kunne legge igjen en liten hilsen til oss. 

 

Stine
Nå dere er det bare 3 dager igjen og jeg vet ikke helt hva jeg synes for å være helt ærlig. Jeg gleder meg masse, masse til å reise for å se Nwe York og møte min kjære vertsmor Winnie for første gang. Men i dag våknet jeg til en liten klump i magen og så plutselig var den borte. Jeg skrev et innlegg tidligere, men så bestemte blogsoft å klikke og bortevekk var det innlegget. Det er de stille stundene hvor jeg bare får sitte å tenke litt for meg selv at jeg kjenner sommerfuglene, ellers så er alt som vanlig og det virker ikke helt som jeg skal reise. Men jeg skal reise og som jeg har skrev for noen måneder siden: Jeg kan ikke se for meg å ikke reise. Jeg gruer meg masse til å si hade til mamma og pappa, men akkurat nå, 3 dager før avreise gleder jeg meg ganske mye. 

 

Jeg har forresten også sagt hade til min skjønne Maren som reiser i morgen. 

 

Stine

 
Jeg velger å la bildene snakke for seg selv denne gangen. Enjoy.David, Julie og Mamma

 


Julie poserer så fint på toppen. Lurer på hvem hun har det i fra ...


Ikke meg i alle fall

 

 

 

Stine
Herlige Inga som ga meg en avreise gave. Et karma armbånd i ekte sølv og inni den grønne boksen ligger det ett 13 siders brev som jeg skal lese på flyet mot New York. Gleder meg masse, masse til å lese det. Har ikke jeg bare verdens herligste venner? 

 

Stine
Okei, så mamma snakket jo med Winnie på telefonen for noen dager siden fordi min er helt på tryne noen ganger så Winnie ringer mamma heller. Uansett så fortalte Winnie at jeg skulle bli Senior. Det var ganske mye tull rundt om jeg skulle være Junior, Senior eller Sophmore. Jeg ble i alle fall Senior og blir derfor med på prom, graduation og får gå med folk på min egen alder. Som er kos  I tillegg til å fortelle at jeg ble Senior fortalte Winnie også om en annen tur vi ( altså hun, Renate og meg) skal på. Vi skal ut på bøffel tur eller vi skal se på frie bøffler. Råkult ikke sant?

 

Stine

 
Bilde er tatt på en liten øy rett rundt hytta vår på Søgne. I nærheten av Ny-hellesund ligger det nemlig rester etter andre verdenskrig og der var vi rundt å gikk i gamle,mørke ganger. Kanoner var det også. Dette er i alle fall stien opp fra "Tyskerbrygga" som det faktisk heter. 

 

Stine
...leaving my beloved Norway. 

 

I dag er det nemlig en uke til jeg reiser. Eller 6 dager og noen timer for å være mer presis. Har også fått videre reiserute og informasjon. Så slik ser reiseruten min ut

 

10/8 Sola - Gardemoen

10/8 Gardemoen - Newark (NYC) 

13/8 Newark - Chicago

13/8 Chicago - Fort Wayne 

 

Møte min herlige vertsmor. Gjett om jeg gleder meg til å endelig se henne. Det eneste som ødelegger gleden er tristeheten over å si hade til mine nære og kjære. Det er bittersøtt for å si det sånn. I dag når jeg nok kjelleren før dagen er over fordi jeg har sagt hade til Pappa slekten igjen ( smerte å gå gjennom det igjen), stoe broshan og Stine. Og nå skal jeg si hade til Inga og Askil. Men jeg må bare tenkte positivt. Jeg er nemlig i denne vakre og fantastiske byen om 7 dager. Closer than ever. Nå gjenstår bare en parade av klemmer og tårer, hygge med mine elskede og siste finish på pakkingen. 

 Oppdatering: Jeg har jo vært vekke i en uke og det har jo skjedd masse nytt å fortelle. For det første så har også mamma snakket med Winnie nå, men forteller mer om det i et annet innlegg. Jeg har hatt en liten "Stine-bestemte-seg-for-å-reise-til-USA-og-kommer-til-å-savne-dere-alle kveld" med tanter,onkler og søskenbarn på pappa siden. Jeg har vært hos en osteopat slash healer. De sier denne osteopaten har spessielle evner. Jeg er nesten ferdig å pakke. Så i de neste innleggen skal jeg legge ut min pakkeliste, mamma sin samtale med Winnie og kanskje litt om Osteopaten. Det kommer også dag for dag i NYC som jeg fikk for to uker siden. 

 

Stine

 

hits