Tenkte det var på tide med en nye oppdatering angående utveksling fordi på tirsdag fikk jeg brev i posten som da var fra vertsmor Winnie. Fikk ikke lest det før i går kveld da, men det gjorde jo ikke brevet mindre spessielt. Tror ikke vi trenger å dele alt som sto i brevet, men det var veldig koselig å få litt kontak. Winnie har også prøvd å ringe, men har ikke nådd gjennom verken i Norge eller Tyskland. Men jeg får nok snakket med henne i løpet av de uken som kommer. Winnie sendte også med en skole kalender eller en oversikt over viktige skole datoer. Skolen beynner den 14/8 som er dagen jeg reiser fra Norges fastland. Tror flyet gikk fra Gardemoen 11.05, men dette er fortsatt uklart.

 

Jeg velger å ikke gi så mange detaljer om familien, men jeg tenkte jeg kunne nevne det jeg syntes selv var veldig søt og kult da. Det søteste var jo barnebarnet på 16 år som gleder seg til å se meg og spessielt shoppe med meg. Svigerdatteren til Winnie har akkurat publisert en bok og jeg må si jeg ble skikkelig imponert. Og for meg som elsker små barn ble jo alt toppet da jeg fikk se bilde av en liten tass som snart blir 1 år og vi skal få sitte barnevakt. Winnie krev også at det ble mange bursdager i og med at de er en stor familie. 

 

Annet en det har jeg også fått bilder av huset utvendig og det virket ganske øde, men samtidig ganske koseligt.


Alle blogg innlegg trenger i alle fall 1 stort bilde av bloggeren selv eller hva? 

 

Ting som må bli gjort før jeg reiser

Sende inn sommer karakterene

Snakke med Winnie på telefon

Sende pass

Få min DS-2019

Søke visum

Pakke

Lage nye spillelister på Ipoden

Kjøpe gave til vertsmor og Renate 

Rydde rommet og kaste gammel dritt

Takke nei til skoleplassen i Norge

Printe ut de norske læremålene 

Skrive ned alle mine favoritt oppskifter 

Skrive ned alle adressene til venner og familie

 

 

Noe mer jeg må eller bør huske å gjøre?

Stine

 

 
Kjeristparet

 

 

 


Lille broshan


Store broshan


Papasan


Ida Sofie "Rose" 

 


Stine

 

 


Stine & Stine koste seg med bamsene

 

 

 

 

 Jeg har i alle fall hatt 6 og 1/2 kjekke dager i Spania. Vi var 7 stk som reiste tilsammen og vi bodde i Monte Selwo som ligger i Estepona, Marbella. På dagtid lå vi for det meste ved bassenget og plasket så da ble det ikke tatt bilder. Vi var i Porte Banus å shoppet, Fuengirola på Tivoli og Gibraltar som dere får se bilder av i morgen. Fortsatt god ferie alle sammen! 

Stine
Klokka passerte for litt siden 12 og det er nå 56 dager til jeg reiser, 50 dager til Maren reiser, 36 dager til Tuva reiser, 2 dager til jeg reiser til Spania og 2 dager til min siste dag på Hetland vgs. Jeg er skikkelig klar for USA, sommer og sol. Men jeg vil ikke at tiden min på Hetland skal være over. Her har jeg møtt noen av de kuleste folkene jeg kjenner og det kommer til å bli utrolig tøft å reise fra alle sammen. "No shit Sherlock". Over til jeg ikke begynne på Hetland igjen etter mitt amerikanske skole år. Hetland har i år satt ny rekord over antall utvekslingsstudenter. 16 utvekslinsstudenter. 16 stk på et årskull. Jeg er helt sjokkert. Så det betyr at det blir 16 nye plasser til de 30 som vil begynne på Hetland. Så når det er på tide at jeg forlater statene og returnere norden er det ingen plasser igjen. Men nok om det, oppdatere senere over hvordan jeg skal løse den knuten.

 God natt 
 

 

 
 

  
 

 

 

  


 

 

 

 Her har dere noen av de 500 bildene som ble tatt på photoshooten vi hadde sammen med Stine. Hva synes dere? 

Stine
Elske denne dagen!! Først kommer vi til skolen og får vite at ingen på vg1 var trukket opp til muntlig eksamen. Da slapp jeg unna både skriftlig og muntlig. Dermed er lærerne opptatt av alle elevene som kom opp fra vg2 og vg3= FRI. Eller vi får "selvstudium" og hele neste uke er fri. Så da er det bare den siste norsk timen og jeg er ferdig på Hetland. Litt bittersøtt å si egentlig fordi jeg har så sinnsykt lyst til å begynne her igjen etter USA året mitt. Men,men ... kan jo ikke få i bøtter og spann heller. Tilbake til den glade tanke gangen. Lille broshan lagte middag til meg og nå vurdere jeg sterkt en joggetur. 

 

Merker jeg har en vane med å vente annen hver dag før jeg skriver et innlegg som faktisk passer meg fint siden det er så mye som skjer fremover. Har jo bare 61 dager igjen på å ta mine siste farvell før jeg reiser over dammen. Neida, alt for dramatisk. "No me gusta". Jeg jogger en tur, så vi snakkes. Blir forresten bilder fra sist photoshoot med Inga, Cathy og Stine å se til helgen. 

Stine
Herlig dag med herlige jenter!! 

 

 


Undertegnede 
 Stine 
Da var Spania tur bestilt til den siste uken i juni. Gleder meg. Dette ska bli den beste ferien i historien. En uke i Spania, så en uke hjemme på hytta, deretter noen dager i Oslo for å søke visum, Sandeid, sende Tuva til Argentina, sende Maren til USA og så reiser jeg den 14 hvis alt går etter planen. Først shopping og sightseeing i NYC og deretter Fort Wayne, Indiana for å treffe min nye familie. 

//Barcelona 2011

Stine
 

 

Det er fredag og jeg er skikkelig glad. Siste vurdering er ferdig, foruten eksamen. Nå skal jeg kose meg med muffins og fortsette USA forberedelser før jeg ruller ut. Veldig tilfeldig men jeg elsker lyset på det øveste bilde.

Stine
Fikk mail i går om at jeg hadde fått vertsfamilie eller rettere sagt vertsmor. Jeg skal bo i Indiana som ligger i midten av USA og jeg skal dele vertsmoren (som forresten er en sprek gammel dame på 69 år) sammen med ei jente fra Tyskland. Akkurat nå vet jeg ikke så mye mer enn akkurat hvor jeg skal bo og hvem jeg bor sammen med og hvor langt det er til diverse byer slik som Chicago, Columbus, Indianapolis, NYC osv. Men jeg tror dette året kommer til å smake kjempe godt. Jeg fikk det slik jeg ønsket, liten by slik at det er lettere å få venner og en plass som ligger nærme litt større byer. 

 
NB!! 69 dager til avreise. Jeg reiser den 14 august og møtes med rundt 30 grader i Fort Wayne, IN, US.

U Jelly? 

 

Stine
 

 

Helt utrolig hva folk får til! 

Stine

hits