Jeg tar meg selv i å drømme meg vekk hele tiden om oppholdet i USA. Dagene går og snart er det på tide at også jeg skal reise fra venner og familie, for så å reise over pytten. Det kommer til å bli utrolig trist, men samtidig vet jeg at året mitt kommer til å gå kjempe rask og så er jeg tilbake igjen med mange nye minner, venner og familie. Samtidig som dette året har jeg lengtet etter i mange år, så jeg vet dette er det rette for meg å gjøre. Jeg kan faktisk ikke se for meg å holde meg hjemme. Jeg er rastløs av meg og liker eventyr, alltid har, alltid vil og nå vil jeg reise på eventyr til USA. Hvor enn jeg kommer, så kommer dette året til å være fantastisk. Jeg har sommerfugler i magen og maur i rompa. Ønsker så inderlig mye å få en telefon som sier at jeg har fått vertsfamilie og skole å gå på, men til nå er det bare 15% av oss utvekslingsstudenter som har fått familie, så jeg må smøre meg med tålmodighet de neste månedene.  Av og til føler jeg at jeg lever av å oppleve nye ting, nye kulturer, nytt språk, nytt alt. Det er ingenting som får meg til å føle meg mer levende enn når jeg er ute å reiser. Det er noe befriende ved å komme seg vekk fra lille Norge. Jeg er så glad jeg er født i lille Norge hvor jeg har mulighetene til å reise og oppleve ting og samtidig leve i et slikt land som gir trygghet. Selvom lille Norge også sette begrensninger for hva jeg kan gjøre der, gir det meg også muligheter til å gjøre det i andre land. Jeg kjenner dette innlegget varmet veldig fordi jeg nå får samlet alle tankene og sett på hvor heldig jeg faktisk er, hva jeg har opplevd per dags dato og mer som kommer. Livet er ikke alltid lett, men så skal neimen ikke alt være lett, men gjett om jeg har fått en appetitt på livet av reisefeberen som vokser. Det er som Clarie sier i Letters to Juliet - Life is the messy bits. Så jeg tenker uansett hva som skjer over vannet, så vil det være verdt det fordi jeg lærer å sette pris på alle rundt meg og jeg vil lære meg selv å kjenne, sette alle følelser i spill og i samme prosess bli kjent med en helt fantastisk familie. 

Stine
For noen dager siden bakte jeg klissekake som er en av verdens beste sjokoladekaker samtidig som det går utrolig raskt å lage den og derfor har jeg tenkt å dele den med dere hvis dere vil ha litt ekstra kos i dag. 

 

Du trenger 

4 egg 

2 dl sukker

200g kokesjokolade

200g smør

2,5 dl mel

2ts bakepulver

2ts vaniljesukker

1/2 ts salt 

 

Først pisker du eggedosis og deretter blander du inn alt det tørre. 


Mens eggedosisen pisker kan du smelte smøret og sjokolade platene i en kjele.


Bland alt sammen og hell over i en smurt form. 


Settest på nederste rist i 10-15 minutter på 225 grader. La den avkjøle seg litt før servering. 

God helg og god påske folkens 

 
 Begynte med at jeg skulle prøve en nye måte å sminke sotete øyne som gikk dårlig og endte opp med disse to. Leoparden er inspirert av bareiselin.femelle.no som hadde klistret seg i minne mitt. Ikke noe jeg kunne brukt til vanlig (ikke det at jeg bruker noe annet enn mascara), men funker fjell til både halloween og fest. Likte dere dem forresten? Hvis der vil kan jeg legge ut produkter og fremgangsmåte i morgen. Kokken har forresten slått til igjen og skal dele en saftig oppskrift i nærmeste fremtid. Glæd dykk!! 

Stine
 

 

 
Beste jenta mi har dobbel feiring idag, 17 års dagen sin og 1 år med kjæresten. Gratulere så masse med dagen Cathrine. Du må ha en kjempe kjekk dag. Elske deg Grisen/ Hufså mi ♥ Gi henne gjerne gratulasjoner i kommentarfeltet, da blir hun sikkert glad. 

Stine

Overskriften er forresten veldig intern. 
Ble inspirert av dette innlegget av Camilla Didriksen og bestemte meg for å lage et liknende. 

 

Stine
 

 

 

Alle bildene er tatt av meg 23/3-2012 og 24/3-2012 på hver sin side av sjøen. Likte dere dem? 
 

Stine
1. Se bilder fra du var liten

2. Finne en sang som du hører på "repeat" 

3. Se Disney filmer med småsøsken

4. Første natt i rent sengetøy

5. Ta en lang, varm dusj etter en svett treningsøkt 

6. Å se en ny episode av favoritt serien din

7. Gråte av en film 

8. Gå tur i solnedgangen 

9. Å le til du får krampe i magen

10. En stor bamseklem 

11. Snakke dårlig norsk eller engelsk med venner

12. Drikke kakao med marshmallows 

13. Ta ett fint bilde med kameraet

14. Gutter som lukter godt 

15. Score mål på en kamp

16. Finne fine bilder på weheartit

17. Årets første sjøbad

18. Første dag av sommerferien

19. Når mamma/pappa kommer hjem med snapple til meg ♥ elsker dem

20. Se den første snøen som faller

21. Ny vasket rom

22. Overraske venner

23. Bli overrasket

24. Første dag du kan gå med sommerkjole

25. Bursdags gratulasjoner

26. Reise til en ny plass

 

 

27. Oppleve noe nytt

28. Bli stelt av andre 

29. Glede seg til noe

30. Lukten av jul

31. Fredfulle soloppganger

32. Stillhet ved sjøen

 


33. Cafe besøk med venner

34. Få frysninger når noen synger

35. Spise melkesjokolade og brownie is 

36. Ta berg og dalbaner 


 

Likte dere innlegget? 

 

Stine


 

 

Stine
Selv om jeg synes Paris i seg selv er oppskrytt, så hadde jeg ikke hatt noe imot å våkne til denne utsikten hver dag. N-Y-D-E-L-I-G

Stine


Disse herlighetene er fra Aldo. Det er ikke økonomisk smart av meg å gå inn i den butikken, men gjett om jeg er glad. De er jo så fine!! 

Stine
For en uke siden eller noe viste Maren meg bloggen Native Fox og jeg har vært hekta siden. Jennifer har en så nydelig og ren stil som jeg misunner så sinnsykt. I mine øyne har hun det preget av å være "effortless chic". Her er i alle fall mine favoritter så langt.  Denne kåpen har også Kate Middleton.

Trykk HER for å komme direkte til bloggen hennes. 

Stine
I nuet sitter jeg å ser Big Bang Theory og spiser Half Baked. 

 

 

 

Lykkerus på en mandag. Jeg har forresten kjøpt et par nye sko fra Aldo, men vet ikke om jeg skal vise dem i dag eller i morgen(?).

Stine


Stine
Alt har gått så fort den siste tiden med skole, venner, familie og ting som skjer, men nå skal jeg prøve å bli flinkere etter at Maren nesten ville kvele meg pga ingen blogging fra min side. Tenkte først jeg kunne fortelle litt mer om VS tingene jeg bestilte som kom ganske rask etter bestillingen. Tror det var omtrent 10 dager og jeg måtte betale 400,- i toll når jeg hentet pakken. Størelsene var egentlig ganske perfekte ettersom at jeg tok målene mine før jeg bestilte, men bustieren var litt stram. Når det kommer til BH størelser så er 34=75, 36=80 osv. mens A-ene og B-ene er samme som her. 


 
Bustieren skal bli flittig brukt i sommer under løse topper. 
Bikinien jeg bestilte var gankse glødende, men nå har jeg vendt meg til den og er MEGA fornøyd. 

Bestilte også en BH som er blitt min beste venn. Den er helt fantastisk og gir super støtte, samtidig som den er super myk. ELSK med store bokstaver, bokstavelig talt. Har også fått meg ny lampe fra skeidar som gir fem ganger bedre lys enn den forrige. ME GUSTA. 

 

Jeg har også sett ut sesong 1&2 av Big Bang Theory og skal begynne på den 3 som jeg kjøpte idag. Har også startet på Morgen i Jenin og fått meg "ny" mobil (klarte miste den gamle etter 4(?)år og har fått pappa sin gamle). JA, dere ser riktig! Jeg har hatt en Rosa Pantern brus som jeg ikke har hatt på x antall år. 

 Siste plaggene jeg fikk kjøpt før jeg ble blakk i 2 måneder. Hvit genser fra BikBok, mint bukse fra Cubus og hals fra Fame. Og når jeg endelig fikk penger på kortet igjen...

Expensive pink & Steamy

Ble kjempe fornøyd med bilde kvaliteten og lyset idag. 

Super herlige ballerina sko fra Bianco. 

Kameraet mitt som dere aldri fikk se. Vakkert, ikke sant?

Stine

 

USA oppdatering: Har enda ikke hørt et ord angående familie, men skal på informasjonsmøte neste lørdag. Tenk at det bare er mellom 143-164 dager til jeg reiser, sånn cirka. 

hits