Har akkurat klikket hjem noen herligheter fra Victorias Secret *Gledeshyl*. Jeg er full av lykkerus og gledere meg kjempe masse til det kommer i posten. Gleder meg uendelig mye til å kunne gå i en V.S. butikk når jeg kommer til USA. Det skal bli helt fantastisk. Likte dere foresten bikinien? 

Stine 
 

Nå sitter jeg å venter på pappa i hettegenser på hettegenser mandag. Veldig internt, men vi har laget kleskoder for mandag og fredag. Nå sender jeg forresten inn de siste papirene (håper jeg) til Explorius. Hva gjør du denne hettegenser mandagen? 


Stine 

Bilder//weheartit.com

Hvilket bilde likte du best? 
Stine 
OhMyBieber som Marthe ville sagt. Hvor har helgen forsvunnet? Jeg vet ikke med dere, men jeg har nesten ikke fått tid til å puste. Men nå har jeg fått pusten igjen og slapper av i sengen. Na skal jeg lakke neglene mine med den nye Essie neglelakken min mens jeg hører på Strip av Chris Brown. Deretter blir det lesing på Geoprøve og muligens kjekkere lesestoff etterpå. 

 

Rett før kampen idag rakk jeg endelig å rydde sminken min. 

 


Noen som sa lite?


Sneakpeek på nye innkjøp fra laurdag.

 

Her skal jeg tilbringe mine siste minutter før sengetid så...
Stine 
Husk å gi moren din en stor klem. 

Stine
Kjole fra modcloth// Topper fra asos // Veske Mulberry Alexa 

Stine
Endelig hjemme en tur før jeg mest sannsynlig forsvinner igjen. Nå sitter jeg å ser på Never Back down og drikker min elskede Mango madness, mens jeg skriver noen innlegg til dere. 

 

Alt jeg gjør for dere ... 

Stine
Stine
Håper det ikke blir for mye mat prat, men ville egentlig skryte på meg enda et mesterverk. I dag bestemte jeg meg for å bakte skinke horn og det smaker SINNSYKT godt !! 

 

 

6 dl hvetemel 

100 g smør

2,5 ts bakepulver

0,5 dl sukker

1 egg

2 dl melk

 

FREMGANGSMÅTE 

Først smuldrer du smøret og hvetemelet sammen før du tilsetter resten av det tørre. Deretter pisker du egget i melken før du blander alt sammen. Tilslutt ruller du deigen ut som en runding og deler den opp etter eget ønske og fyller på med det innholdet du vil ha. Jeg bruker som regel ost, skinke og piffi i disse. 

Inn i ovnen som er forvarmet til 250 C i 8-10 min.


 

Stine
 
På lørdag var jeg som sagt på Waynes coffee sammen med Maren og Camilla. Jeg tenkte kanskje jeg kunne vise noen bilder denne sløve tirsdagen. 

 

 

 

 

I nuet sitter jeg å ser "Pretty little liars" før jeg stikker på håndball trening. 
Stine 
Hvis dere ikke har forstått det helt enda så er cookie monster min store helt og derfor bestemte vi (moah og inga) oss for å bake cookies på torsdag.

 Wiiii !! Og mens de var i ovnen koste vi oss med milkshake. 

Kose dag til tusen. Glemte å ta bilde av ferdig produkt, men de ble veldig gode og hvis du vil ha oppskrift så kan du trykke her
Stine
 

Stine
Advarsel: Langt innlegg igjen

 

 

 

 

 

 

 

 


Maren med hennes Onkel Mons og Tante Gudrun

 


Ut på tur alltid sur

 

 

 

 Snart kommer også et par glansbilder(hvis jeg får lov da)... GLED DERE !! 
Stine 
Ingvild festet de nye neglene på torsdag for meg. Kjempe fornøyd selv om neglene på langfingeren løsner. Var dte fint eller så det veldig falskt ut? 
Stine 
Advarsel: Veldig langt innlegg

 

 

 

 

 Ingrids signatur dans

 

 

 

 

 

 

 


Camilla flotter seg til.

 

 

 

 

 

 

 

 


"Sjå på hu så frekke seg te"

Flotte gjengen! Det komme flerne glansbilder imorgon. 

Stine
 

Her er en liten forsmak på Haugesund turen. Jeg skal legge ut flere bilder i kveld, men nå må jeg springe for å rekke bussen. Skal møte Camilla og Maren på Wayne´s. 

Stine


 Jeg elsker søte, små tatorveringer som på bildene over. Så du en du kunne tenke deg? Jeg vil i alle fall ha en ganske lik disse. 
Stine 
Idag var jeg og 129 andre elever på Sci-Tech challenge i byen. Det var elever fra Hetland, Sandnes, Randaberg og St. Olav. Sci tech challenge er da realfag basert, hvor vi som gruppe skal løse en oppgave som skal bli presentert for en jury. I år var oppgaven å fremstille et firma som produserer beholdere/flasker med kullsyre og vi skulle da komme med en nyskapene ide. 

 

Og nå over til delen der jeg kan skryte litt av skolen og klassen min. Det skulle være 6 grupper som skulle fremføre deres bidrag til alle og jeg ble ganske imponert av alle ideene. 3 av de som fremførte var fra Hetland. Det var i alle fall kjempe stas, men så kom kåringen for det var jo selfølgelig premie for første plass og det ble den ene gruppen fra klasse min. Så nå skal de reise til Rotterdam i nederland og konkurere mot andre europeiske land. 

 Åse sto for bilder med Iphonen sin, men dette var det eneste hun hadde lagt ut. Sci-Tech challenge var i alle fall en veldig kjekk opplevelse, så hvis du får muligheten til å være med bør du gjøre det.

Stine

hits