Igår kveld testet jeg ut den nye neglelakken min fra O.P.I. Liker dere fargen? Selv elsker jeg den perlerosa fargen, men det er ikke sikkert det synes så godt ut på bilder.


Tatt med blitz

 


Stine

Channing Tatum må være "The hunk" UTEN tvil. Liker?
Stine
Heihei! Tenkte jeg kunne oppdatere dere med litt innkjøp fra lørdagen. Dagene har gått i ett, derfor ingen blogging. Skal legge ut ett eller to innlegg til idag og kanskje gjøre klart noen til resten av uken. 


USA genser fra Cubus. 

 Ørepropper fra Accessories. 


Hårstrikk fra H&M


Falske negler og neglelakk fra Cubus

Mitt første produkt fra theBalm ble Sexy Mama fra Make up art. 

Stine
Da reiser jeg øyeblikk til Haugesund med disse herlige folkene og er tilbake søndags kveld. 

Stine
 
Gud for en slakk blogger jeg har vært. Jeg har ikke akkurat noen spesiell grunn til fraværet. Jeg har bare vært lat. Dagene har stort sett gått i venner, trening, serier på nett, skole og nett-vindu-shopping(?). Flinke jenta bakte pizza på mandag, men var så sulten at jeg glemte å ta bilde. 

Bildet er fra høstferien. 
Stine
 

USA oppdatering: Fikk mail for noen dager siden om at jeg må ta sprøyte mot kikhoste. Så da er det en ny tur til legen.

Var det ett bilde du likte spesielt godt? 

Stine
Har vært helt dilla på denne sangen de siste dagene. Den gjør iallefall meg kjempe glad. Idag skal vi feire Julie sin bursdag så det blir nok ikke noe blogging idag heller, men dere må ha en herlig søndag. 
Stine 
Idag rekker jeg nok ikke å blogge, men jeg satser på å blogge igjen på søndag. Om noen få minutter stikker Cathrine og jeg. Ha en herlig lørdag alle sammen. 

Crazy people having fun.
Stine
 
Siden mamma, David og Julie er å feirer bursdagen til Julie på lekeland så bestemte Erik og jeg oss for å lage nachos. Så nå sitter jeg å venter på at den skal bli ferdig. 
Etterpå skal jeg kose meg med muffins. Har dere en fin kveld? 

Stine
Ville bare bruke ett innlegg på verdens beste søster som blir 8 år idag. Så nå holder mamma på å krølle håret hennes og så skal de ut for å feire med jentene i klassen.

Se så søt hun var. På bildet er hun vel 2-3 år eller noe tror jeg.


Dette er tatt på julaften. Hun vokser til.


Prinsesse muffins

Gavene hun fikk på senga.


Gratulere med 8 års dagen lille venn!!
Stine
Nå er lysene tent og kakaoen lagt. Toro kakao da, men jeg kokte vannet og fant marshmallows. Nå skal jeg krype i seng og lese videre i Indias datter. Til nå er den kanon bra, vil virkelig anbefale dere den. Idag var en dårlig blogg dag, men jeg må nesten bare se hvordan formen er de forskjellige dagene. Lover at imorgen skal det komme flere innlegg. Jeg hadde faktisk planlagt flere til dere idag, men følte ikke for å være foran kamera slik formen er nå. Det kommer en dag imorgen, men nå skal jeg kose meg med kakao og marshmallows.  


Er ikke det bare den søteste koppen? Kjøpt i London og jeg elsker den. Hva finner du på ikveld?

Stine 
Denne skal jeg se så fort den kommer på kino. Er det noen som vet når denne kommer på norske kino? Denne filmen må jeg se så hvis du vet noe "let me know". 

Skal du også se denne? 

Stine
Fikk noen spørsmål på de forrige innleggene mine. Tenkte å begynne med skjefet. 

Det kostet 199kr og er kjøpt på BeeYou som ligger på M44. Det er et kjøpesenter på Bryne. Desverre vet jeg ingen andre plasser hvor de har denne butikken. 

Englevingene fikk vi hengt opp rett etter at jeg hadde lagt ut bildene, men slik ser det ut nå. Englevingene fikk jeg av mamma og de er kjøpt på "FEEL". Hvis dere har flere spørsmål så fyr løs og jeg svarer så fort jeg ser dem.
Stine
Til jul fikk jeg noen hårprodukter som jeg har falt helt for. De er begge i Bed Head samlingen og hvis dere kjenner til den vet dere ved ordet at de lukter super godt. Regner med du får kjøpt de i nærmeste frisørsalong. Jeg måtte også nevne at jeg fikk Masterpiece av Maren og Superstar av Cathrine.

 Superstar er som der kan se på bilde en volum hårspray. Den er kanon god og jeg snakker av erfaring. Jeg har ganske flatt hår og med denne så får jeg mye luftigere hår. Du er nødt til å spraye i forskjellige lag, men det er egentlig ikke noe problem og det går kjempe fort. Hvis du vil ha mer volum kan du tuppere litt ekstra i røttene, men må advare om at du da får enormt hår. 

 

Masterpiece er egentlig bare en vanlig hårspray som gir glans til håret. Denne var det faktisk søskenbarne mitt som viste meg i høstferien. Det er Masterpiece som lukter best og selv synes jeg den lukter så godt at det i seg selv er grunn til å bruke den. 

 

Stine
Nå har jeg akkurat gjort ferdig noen innlegg til dere og skal lese litt i ei av bøkene jeg fikk til jul. Jeg har gledet meg i evigheter til å lese denne boken så jeg regner med jeg vil like den. Derfor orker ikke jeg blogge mer. Nå skal jeg lese.

Måtte også dele den ultra-super-duper søte pysjamas buksen min. Den skal med til statene. Hva finner du på i kveld?
Stine
 

 
Vet ikke om jeg vil vite hva dere syntes om det, men slik ser i alle fall rommet mitt ut. 
Stine 
For en uke siden reiste jeg en tur med mamma til M44 på Bryne etter legen for å teste kreftene i kroppen min og for å bytte et par ting. Det var flaut lite krefter i meg, men jeg fant heldigvis noe jeg likte fort.
En veldig gjennomsiktig bluse og kanon søte knestrømper.

Peace skjerf

Er det ikke kult? Jeg elsker det. Det er kjøpt i en butikk som heter BeeYou. Jeg hadde selv aldri hørt om den, men det var ganske masse fint. Snart kommer bilder fra rommet mitt.
Stine
Nå vet jeg ikke helt hvordan jeg skal oppdatere dere, men det enkleste er vel at jeg har vært syk og har for det meste vært sengeliggende med 39 i feber så blogging har vært sist i køen. Men det var veldig kjekt å høre at dere savnet bloggingen min. Lang historie veldig kort, men det enkle er ofte det beste.

Jeg har forresten fått meg et nytt kamera så det blir nok mye testing fremover. Gleder meg kjempe masse til å prøve det ut og jeg lover at dere skal få se alle bildene. 
 
♥Stine

hits