Saft som både ser og smaker godt. Dette var definitivt favoritt boden min på gladmaten. Det var den samme som hadde syltetøys krukker fra dette innlegget.  

Stine
Da har jeg gått til innkjøp av tre nye bøker som jeg gleder meg til å lese. Tenkte å pakke dem med i håndbagasjen slik at jeg har noe å lese på flyet. Har hørt mye bra om Cecilia Samartin bøkene og Habanita måtte jeg ha fordi nr.1 den handler om Cuba og nr.2 den kostet bare 69,- Skal ikke se bort i fra at jeg begynner på en av dem før, men skal prøve å unngå det. 

 

 

Stine
Da stikker jeg på kino med mine tre små dyrevenner. Vi skal nemlig se helten over alle helter, Mennen (med stor M) i mitt liv. Se på mannen da. Så traileren for en liten stund siden og har gledet meg som en liten unge på jul til at denne filmen skulle komme ut. Nå skal vi endelig få gå ut og hvile øynene på noe ekstra fint. 

 
 

Stine


Tenkte det var på tide med en ny og en som var litt mer Amerikansk. Så jeg spurte Stine om hun kunne tenke seg å laga en og sim salla bim. Liker dere den? 

 

Stine

 
 

 

 
 

  
 

 

 

  


 

 

 

 Her har dere noen av de 500 bildene som ble tatt på photoshooten vi hadde sammen med Stine. Hva synes dere? 

Stine
Elske denne dagen!! Først kommer vi til skolen og får vite at ingen på vg1 var trukket opp til muntlig eksamen. Da slapp jeg unna både skriftlig og muntlig. Dermed er lærerne opptatt av alle elevene som kom opp fra vg2 og vg3= FRI. Eller vi får "selvstudium" og hele neste uke er fri. Så da er det bare den siste norsk timen og jeg er ferdig på Hetland. Litt bittersøtt å si egentlig fordi jeg har så sinnsykt lyst til å begynne her igjen etter USA året mitt. Men,men ... kan jo ikke få i bøtter og spann heller. Tilbake til den glade tanke gangen. Lille broshan lagte middag til meg og nå vurdere jeg sterkt en joggetur. 

 

Merker jeg har en vane med å vente annen hver dag før jeg skriver et innlegg som faktisk passer meg fint siden det er så mye som skjer fremover. Har jo bare 61 dager igjen på å ta mine siste farvell før jeg reiser over dammen. Neida, alt for dramatisk. "No me gusta". Jeg jogger en tur, så vi snakkes. Blir forresten bilder fra sist photoshoot med Inga, Cathy og Stine å se til helgen. 

Stine
Herlig dag med herlige jenter!! 

 

 


Undertegnede 
 Stine 
Da var Spania tur bestilt til den siste uken i juni. Gleder meg. Dette ska bli den beste ferien i historien. En uke i Spania, så en uke hjemme på hytta, deretter noen dager i Oslo for å søke visum, Sandeid, sende Tuva til Argentina, sende Maren til USA og så reiser jeg den 14 hvis alt går etter planen. Først shopping og sightseeing i NYC og deretter Fort Wayne, Indiana for å treffe min nye familie. 

//Barcelona 2011

Stine
 

 

Det er fredag og jeg er skikkelig glad. Siste vurdering er ferdig, foruten eksamen. Nå skal jeg kose meg med muffins og fortsette USA forberedelser før jeg ruller ut. Veldig tilfeldig men jeg elsker lyset på det øveste bilde.

Stine
Fyrte på med orange neglelakk og masse ringer her en dag. Jeg hadde rett og slett ett lite "arm party". 

Stine
 

 

Herligere jenter skal du lete lenge etter!! 
Stine
Da reiser jeg på hytta med familien og er ikke tilbake før om en uke. God påske alle sammen!! 

Bilde//høstferien2011

Stine
Tiden flyr og jeg har nesten ikke vært hjemme for å blogge, men tenkte jeg kunne vise dere noen bilder fra photoshooten sammen med Ida Sofie og Maiken. 

 

 

 

Stine
 

 

 
Beste jenta mi har dobbel feiring idag, 17 års dagen sin og 1 år med kjæresten. Gratulere så masse med dagen Cathrine. Du må ha en kjempe kjekk dag. Elske deg Grisen/ Hufså mi ♥ Gi henne gjerne gratulasjoner i kommentarfeltet, da blir hun sikkert glad. 

Stine

Overskriften er forresten veldig intern. 
 

 

 

Alle bildene er tatt av meg 23/3-2012 og 24/3-2012 på hver sin side av sjøen. Likte dere dem? 
 

Stine
I nuet sitter jeg å ser Big Bang Theory og spiser Half Baked. 

 

 

 

Lykkerus på en mandag. Jeg har forresten kjøpt et par nye sko fra Aldo, men vet ikke om jeg skal vise dem i dag eller i morgen(?).

Stine
Alt har gått så fort den siste tiden med skole, venner, familie og ting som skjer, men nå skal jeg prøve å bli flinkere etter at Maren nesten ville kvele meg pga ingen blogging fra min side. Tenkte først jeg kunne fortelle litt mer om VS tingene jeg bestilte som kom ganske rask etter bestillingen. Tror det var omtrent 10 dager og jeg måtte betale 400,- i toll når jeg hentet pakken. Størelsene var egentlig ganske perfekte ettersom at jeg tok målene mine før jeg bestilte, men bustieren var litt stram. Når det kommer til BH størelser så er 34=75, 36=80 osv. mens A-ene og B-ene er samme som her. 


 
Bustieren skal bli flittig brukt i sommer under løse topper. 
Bikinien jeg bestilte var gankse glødende, men nå har jeg vendt meg til den og er MEGA fornøyd. 

Bestilte også en BH som er blitt min beste venn. Den er helt fantastisk og gir super støtte, samtidig som den er super myk. ELSK med store bokstaver, bokstavelig talt. Har også fått meg ny lampe fra skeidar som gir fem ganger bedre lys enn den forrige. ME GUSTA. 

 

Jeg har også sett ut sesong 1&2 av Big Bang Theory og skal begynne på den 3 som jeg kjøpte idag. Har også startet på Morgen i Jenin og fått meg "ny" mobil (klarte miste den gamle etter 4(?)år og har fått pappa sin gamle). JA, dere ser riktig! Jeg har hatt en Rosa Pantern brus som jeg ikke har hatt på x antall år. 

 Siste plaggene jeg fikk kjøpt før jeg ble blakk i 2 måneder. Hvit genser fra BikBok, mint bukse fra Cubus og hals fra Fame. Og når jeg endelig fikk penger på kortet igjen...

Expensive pink & Steamy

Ble kjempe fornøyd med bilde kvaliteten og lyset idag. 

Super herlige ballerina sko fra Bianco. 

Kameraet mitt som dere aldri fikk se. Vakkert, ikke sant?

Stine

 

USA oppdatering: Har enda ikke hørt et ord angående familie, men skal på informasjonsmøte neste lørdag. Tenk at det bare er mellom 143-164 dager til jeg reiser, sånn cirka. 
Har akkurat klikket hjem noen herligheter fra Victorias Secret *Gledeshyl*. Jeg er full av lykkerus og gledere meg kjempe masse til det kommer i posten. Gleder meg uendelig mye til å kunne gå i en V.S. butikk når jeg kommer til USA. Det skal bli helt fantastisk. Likte dere foresten bikinien? 

Stine 
 

Nå sitter jeg å venter på pappa i hettegenser på hettegenser mandag. Veldig internt, men vi har laget kleskoder for mandag og fredag. Nå sender jeg forresten inn de siste papirene (håper jeg) til Explorius. Hva gjør du denne hettegenser mandagen? 


Stine 
OhMyBieber som Marthe ville sagt. Hvor har helgen forsvunnet? Jeg vet ikke med dere, men jeg har nesten ikke fått tid til å puste. Men nå har jeg fått pusten igjen og slapper av i sengen. Na skal jeg lakke neglene mine med den nye Essie neglelakken min mens jeg hører på Strip av Chris Brown. Deretter blir det lesing på Geoprøve og muligens kjekkere lesestoff etterpå. 

 

Rett før kampen idag rakk jeg endelig å rydde sminken min. 

 


Noen som sa lite?


Sneakpeek på nye innkjøp fra laurdag.

 

Her skal jeg tilbringe mine siste minutter før sengetid så...
Stine 
Husk å gi moren din en stor klem. 

Stine
Endelig hjemme en tur før jeg mest sannsynlig forsvinner igjen. Nå sitter jeg å ser på Never Back down og drikker min elskede Mango madness, mens jeg skriver noen innlegg til dere. 

 

Alt jeg gjør for dere ... 

Stine
På lørdag var jeg som sagt på Waynes coffee sammen med Maren og Camilla. Jeg tenkte kanskje jeg kunne vise noen bilder denne sløve tirsdagen. 

 

 

 

 

I nuet sitter jeg å ser "Pretty little liars" før jeg stikker på håndball trening. 
Stine 
Advarsel: Langt innlegg igjen

 

 

 

 

 

 

 

 


Maren med hennes Onkel Mons og Tante Gudrun

 


Ut på tur alltid sur

 

 

 

 Snart kommer også et par glansbilder(hvis jeg får lov da)... GLED DERE !! 
Stine 
Advarsel: Veldig langt innlegg

 

 

 

 

 Ingrids signatur dans

 

 

 

 

 

 

 


Camilla flotter seg til.

 

 

 

 

 

 

 

 


"Sjå på hu så frekke seg te"

Flotte gjengen! Det komme flerne glansbilder imorgon. 

Stine
 

Her er en liten forsmak på Haugesund turen. Jeg skal legge ut flere bilder i kveld, men nå må jeg springe for å rekke bussen. Skal møte Camilla og Maren på Wayne´s. 

Stine
Idag var jeg og 129 andre elever på Sci-Tech challenge i byen. Det var elever fra Hetland, Sandnes, Randaberg og St. Olav. Sci tech challenge er da realfag basert, hvor vi som gruppe skal løse en oppgave som skal bli presentert for en jury. I år var oppgaven å fremstille et firma som produserer beholdere/flasker med kullsyre og vi skulle da komme med en nyskapene ide. 

 

Og nå over til delen der jeg kan skryte litt av skolen og klassen min. Det skulle være 6 grupper som skulle fremføre deres bidrag til alle og jeg ble ganske imponert av alle ideene. 3 av de som fremførte var fra Hetland. Det var i alle fall kjempe stas, men så kom kåringen for det var jo selfølgelig premie for første plass og det ble den ene gruppen fra klasse min. Så nå skal de reise til Rotterdam i nederland og konkurere mot andre europeiske land. 

 Åse sto for bilder med Iphonen sin, men dette var det eneste hun hadde lagt ut. Sci-Tech challenge var i alle fall en veldig kjekk opplevelse, så hvis du får muligheten til å være med bør du gjøre det.

Stine

Channing Tatum må være "The hunk" UTEN tvil. Liker?
Stine
Heihei! Tenkte jeg kunne oppdatere dere med litt innkjøp fra lørdagen. Dagene har gått i ett, derfor ingen blogging. Skal legge ut ett eller to innlegg til idag og kanskje gjøre klart noen til resten av uken. 


USA genser fra Cubus. 

 Ørepropper fra Accessories. 


Hårstrikk fra H&M


Falske negler og neglelakk fra Cubus

Mitt første produkt fra theBalm ble Sexy Mama fra Make up art. 

Stine
Da reiser jeg øyeblikk til Haugesund med disse herlige folkene og er tilbake søndags kveld. 

Stine
 
Gud for en slakk blogger jeg har vært. Jeg har ikke akkurat noen spesiell grunn til fraværet. Jeg har bare vært lat. Dagene har stort sett gått i venner, trening, serier på nett, skole og nett-vindu-shopping(?). Flinke jenta bakte pizza på mandag, men var så sulten at jeg glemte å ta bilde. 

Bildet er fra høstferien. 
Stine
 

USA oppdatering: Fikk mail for noen dager siden om at jeg må ta sprøyte mot kikhoste. Så da er det en ny tur til legen.
Idag rekker jeg nok ikke å blogge, men jeg satser på å blogge igjen på søndag. Om noen få minutter stikker Cathrine og jeg. Ha en herlig lørdag alle sammen. 

Crazy people having fun.
Stine
 
Siden mamma, David og Julie er å feirer bursdagen til Julie på lekeland så bestemte Erik og jeg oss for å lage nachos. Så nå sitter jeg å venter på at den skal bli ferdig. 
Etterpå skal jeg kose meg med muffins. Har dere en fin kveld? 

Stine
Ville bare bruke ett innlegg på verdens beste søster som blir 8 år idag. Så nå holder mamma på å krølle håret hennes og så skal de ut for å feire med jentene i klassen.

Se så søt hun var. På bildet er hun vel 2-3 år eller noe tror jeg.


Dette er tatt på julaften. Hun vokser til.


Prinsesse muffins

Gavene hun fikk på senga.


Gratulere med 8 års dagen lille venn!!
Stine
Nå er lysene tent og kakaoen lagt. Toro kakao da, men jeg kokte vannet og fant marshmallows. Nå skal jeg krype i seng og lese videre i Indias datter. Til nå er den kanon bra, vil virkelig anbefale dere den. Idag var en dårlig blogg dag, men jeg må nesten bare se hvordan formen er de forskjellige dagene. Lover at imorgen skal det komme flere innlegg. Jeg hadde faktisk planlagt flere til dere idag, men følte ikke for å være foran kamera slik formen er nå. Det kommer en dag imorgen, men nå skal jeg kose meg med kakao og marshmallows.  


Er ikke det bare den søteste koppen? Kjøpt i London og jeg elsker den. Hva finner du på ikveld?

Stine 
Denne skal jeg se så fort den kommer på kino. Er det noen som vet når denne kommer på norske kino? Denne filmen må jeg se så hvis du vet noe "let me know". 

Skal du også se denne? 

Stine
Fikk noen spørsmål på de forrige innleggene mine. Tenkte å begynne med skjefet. 

Det kostet 199kr og er kjøpt på BeeYou som ligger på M44. Det er et kjøpesenter på Bryne. Desverre vet jeg ingen andre plasser hvor de har denne butikken. 

Englevingene fikk vi hengt opp rett etter at jeg hadde lagt ut bildene, men slik ser det ut nå. Englevingene fikk jeg av mamma og de er kjøpt på "FEEL". Hvis dere har flere spørsmål så fyr løs og jeg svarer så fort jeg ser dem.
Stine
Nå har jeg akkurat gjort ferdig noen innlegg til dere og skal lese litt i ei av bøkene jeg fikk til jul. Jeg har gledet meg i evigheter til å lese denne boken så jeg regner med jeg vil like den. Derfor orker ikke jeg blogge mer. Nå skal jeg lese.

Måtte også dele den ultra-super-duper søte pysjamas buksen min. Den skal med til statene. Hva finner du på i kveld?
Stine
 

 
Vet ikke om jeg vil vite hva dere syntes om det, men slik ser i alle fall rommet mitt ut. 
Stine 
For en uke siden reiste jeg en tur med mamma til M44 på Bryne etter legen for å teste kreftene i kroppen min og for å bytte et par ting. Det var flaut lite krefter i meg, men jeg fant heldigvis noe jeg likte fort.
En veldig gjennomsiktig bluse og kanon søte knestrømper.

Peace skjerf

Er det ikke kult? Jeg elsker det. Det er kjøpt i en butikk som heter BeeYou. Jeg hadde selv aldri hørt om den, men det var ganske masse fint. Snart kommer bilder fra rommet mitt.
Stine

hits