Edit: Nettet sluttet å fungere i går kveld, så jeg publiserer det nå.

 

Nå sitter jeg sammen med Silje og Tina å gomler snop. Så jeg tenkte egentlig at jeg bare kunne oppdatere dere der hjemme om hva vi har opplevd så langt og jeg velger å dele innleggene inn etter hver dag som går.

 

Først klarte vi å forsove oss noen minutter på avreise datoen, men alt gikk kjempe fint. Jeg satt faktisk å ventet en halv time på flyet som foresten var helt tomt. Jeg hadde fire eller fem tomme rader rundt meg. Så jeg hadde masse av god plass og tiden gikk også veldig fort fordi jeg hadde mange brev å lese under flyturen. Jeg må ha verdens beste venner. Alt det søte de skrev. Elsker dere alle (HJERTE) 

 

Så ble det venting på de andre i Gardemoen og så en lang flytur. Flyplassen i Newark var strengt pga storm eller noe uvær så flyet vårt fløy over Vermont ti ganger rundt i ring før de tilslutt meddelte at flyplassen ville være stengt i 1 time og at vi derfor måtte "nødlande" i Boston for å fylle bensin. I Boston ble det en god del venting før vi endelig kom oss opp i luften å fikk lande i Newark hvor vi gikk gjennom sikkerhetskontrollen (null stress) og gikk til bussen. 

 

Hotellet er ganske søtt og i dag var det faktisk et bryllup her, men det var ganske urelevant. Jeg deler forresten rom med norske Silje og svenske Andrea hvis det var av nyttig informasjon. Ellers så har vi møtt mange svensker og dansker som til tider kan være veldig vanskelige å forstå. Og selvfølgelig mange nordmenn. En ganske stor og herlig gjeng etter min mening. 
Andrea som er min nye roomie og Lucas.Tina i skrivende øyeblikk.Og min andre roomie Silje.

 

Stine

 

Beklager for eventuelle skrivefeil. Klokken er 4 i "Norge tid" og jeg orker ikke sitte å rettskrive. 

Kategori: Soft landing camp
Skrevet: 12.08.2012, 13:14Kommentarer


Legg igjen en hilsenNavn:

Mail:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette er et gratisdesign laget av http://meeretea.blogg.no
hits