...leaving my beloved Norway. 

 

I dag er det nemlig en uke til jeg reiser. Eller 6 dager og noen timer for å være mer presis. Har også fått videre reiserute og informasjon. Så slik ser reiseruten min ut

 

10/8 Sola - Gardemoen

10/8 Gardemoen - Newark (NYC) 

13/8 Newark - Chicago

13/8 Chicago - Fort Wayne 

 

Møte min herlige vertsmor. Gjett om jeg gleder meg til å endelig se henne. Det eneste som ødelegger gleden er tristeheten over å si hade til mine nære og kjære. Det er bittersøtt for å si det sånn. I dag når jeg nok kjelleren før dagen er over fordi jeg har sagt hade til Pappa slekten igjen ( smerte å gå gjennom det igjen), stoe broshan og Stine. Og nå skal jeg si hade til Inga og Askil. Men jeg må bare tenkte positivt. Jeg er nemlig i denne vakre og fantastiske byen om 7 dager. Closer than ever. Nå gjenstår bare en parade av klemmer og tårer, hygge med mine elskede og siste finish på pakkingen. 

 Oppdatering: Jeg har jo vært vekke i en uke og det har jo skjedd masse nytt å fortelle. For det første så har også mamma snakket med Winnie nå, men forteller mer om det i et annet innlegg. Jeg har hatt en liten "Stine-bestemte-seg-for-å-reise-til-USA-og-kommer-til-å-savne-dere-alle kveld" med tanter,onkler og søskenbarn på pappa siden. Jeg har vært hos en osteopat slash healer. De sier denne osteopaten har spessielle evner. Jeg er nesten ferdig å pakke. Så i de neste innleggen skal jeg legge ut min pakkeliste, mamma sin samtale med Winnie og kanskje litt om Osteopaten. Det kommer også dag for dag i NYC som jeg fikk for to uker siden. 

 

Stine

 

Kategori: USA forberedelser
Skrevet: 03.08.2012, 17:51Kommentarer

03.08.2012, kl.17:55

Såå gøy! Heldig!! :-D

05.08.2012, kl.14:29
Maren

EG Å VILL!! HAHA; DU MÅ KOSE DEG MASSE!! <3

05.08.2012, kl.19:07

Maren: will do, honey <3


Legg igjen en hilsenNavn:

Mail:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette er et gratisdesign laget av http://meeretea.blogg.no
hits