Alt har gått så fort den siste tiden med skole, venner, familie og ting som skjer, men nå skal jeg prøve å bli flinkere etter at Maren nesten ville kvele meg pga ingen blogging fra min side. Tenkte først jeg kunne fortelle litt mer om VS tingene jeg bestilte som kom ganske rask etter bestillingen. Tror det var omtrent 10 dager og jeg måtte betale 400,- i toll når jeg hentet pakken. Størelsene var egentlig ganske perfekte ettersom at jeg tok målene mine før jeg bestilte, men bustieren var litt stram. Når det kommer til BH størelser så er 34=75, 36=80 osv. mens A-ene og B-ene er samme som her. 


 
Bustieren skal bli flittig brukt i sommer under løse topper. 
Bikinien jeg bestilte var gankse glødende, men nå har jeg vendt meg til den og er MEGA fornøyd. 

Bestilte også en BH som er blitt min beste venn. Den er helt fantastisk og gir super støtte, samtidig som den er super myk. ELSK med store bokstaver, bokstavelig talt. Har også fått meg ny lampe fra skeidar som gir fem ganger bedre lys enn den forrige. ME GUSTA. 

 

Jeg har også sett ut sesong 1&2 av Big Bang Theory og skal begynne på den 3 som jeg kjøpte idag. Har også startet på Morgen i Jenin og fått meg "ny" mobil (klarte miste den gamle etter 4(?)år og har fått pappa sin gamle). JA, dere ser riktig! Jeg har hatt en Rosa Pantern brus som jeg ikke har hatt på x antall år. 

 Siste plaggene jeg fikk kjøpt før jeg ble blakk i 2 måneder. Hvit genser fra BikBok, mint bukse fra Cubus og hals fra Fame. Og når jeg endelig fikk penger på kortet igjen...

Expensive pink & Steamy

Ble kjempe fornøyd med bilde kvaliteten og lyset idag. 

Super herlige ballerina sko fra Bianco. 

Kameraet mitt som dere aldri fikk se. Vakkert, ikke sant?

Stine

 

USA oppdatering: Har enda ikke hørt et ord angående familie, men skal på informasjonsmøte neste lørdag. Tenk at det bare er mellom 143-164 dager til jeg reiser, sånn cirka. 

Kategori: Hverdag
Skrevet: 15.03.2012, 18:05Kommentarer


Legg igjen en hilsenNavn:

Mail:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette er et gratisdesign laget av http://meeretea.blogg.no
hits